Tuna park Eskilstuna 29/11

FRUKOSTBUFFÉ 29 kr
På Basilica kan du ladda upp inför Black Friday shopping med frukostbuffé. Det serveras allt från varma rätter så som äggröra och bacon till kallskuret och färskt bröd för endast 29kr! Frukostbuffén serveras mellan kl. 07.00-10.00 den 29/11.

EXTRA ÖPPET FRÅN kl. 8!
Butikerna på Tuna Park öppnar redan klockan 08.00 och är laddade med extra bra erbjudanden mellan kl. 08.00-10.00!

Du hittar dessa extra bra erbjudanden på tunapark.se dagarna innan Black Friday, håll utkik!

HANDLA FÖR ESKILSTUNA
I samarbete med Eskilstuna Stadsmission har vi tagit fram aktiviteter för att möjliggöra för våra besökare att bidra till en godare jul för våra medmänniskor i Eskilstuna. Tillsammans kan vi hjälpa fler familjer att fira jul! Du som besöker oss under julen kan på flera håll i gallerian välja att ”Handla med omtanke” och bidra genom att swisha en slant direkt till Stadsmissionen. Dessa pengar går oavkortat till verksamheten Matlaget som ger familjer i Eskilstuna en godare jul.

HANDLA MED OMTANKE:
-Paketinslagningen kl. 16-20 29/11 Våra värdar från Hotell & Turismprogrammet hjälper dig slå in dina julklappar, swisha gärna en slant som tack för hjälpen!

-Klä granen kl 16-20 29/11. Tillsammans klär vi den stora granen på MatTorget. Våra kulor är värda olika summor, välj en kula/valör och bidra till Eskilstuna Stadsmission!

-Handla för Eskilstuna-kasse. Våra värdar delar ut en shoppingkasse som du kan lägga ner dina inköp i och du kan välja att bidra till Eskilstuna Stadsmission som tack!

Gillar

Kommentarer