Tävla om biljetter till Kolmården med Matsmart

Tävling - vinn biljetter till Kolmården! http://tiny.cc/eoqc7y

Fantastiska nyheter! Matsmart inleder ett samarbete med Kolmårdens Djurpark som innebär att vi tillsammans räddar parkens dryck, mat och snacks som riskerar att bli till matsvinn. Produkterna, som har kort eller passerat bäst före-datum, kan nu räddas via dig och alla andra matsmarta miljöhjältar över hela Sverige. Därmed undviks den helt onödiga miljöpåverkan som hade uppstått om fantastiska varor hade producerats för att bara slängas. För så här är det: att producera mat orsakar bland annat växthusgaser som påverkar klimatet och därmed också människa, djur och natur – vilket både vi och Kolmården vill undvika till varje pris.

För att fira samarbetet kommer du – och alla andra matsmarta miljöhjältar där ute – att kunna tävla om biljetter till Kolmården under fyra veckor i rad.

En lycklig vinnare tar varje vecka hem 4 biljetter till Kolmårdens Djurpark (2 vuxenbiljetter och 2 biljetter för barn 3-12 år, totalt värde 1696 kr).

Du gör så här för att tävla i den första (av totalt fyra) tävlingar:

1) Beställ från Matsmart http://tiny.cc/eoqc7y
senast söndag den 2 juni (har du redan hunnit beställa under den här veckan kan du också delta i tävlingen, följ bara steg 2 nedan).

2) Skriv en motivering till varför du vill besöka djurparken i kommentarsfältet till detta inlägg och tagga minst en person som du vill besöka djurparken med.

3) Klart!

Den första tävlingen (av totalt fyra) pågår till och med den 2 juni och eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via PM, där vinnaren blir ombedd att uppge sitt ordernummer. Den matsmarta juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren presenteras här på facebook i början av vecka 23. Kolmårdens Djurpark är Nordens största och här hittar du också Bamses Värld med årets nya attraktion Mini-Hopp, berg- och dalbanor som Wildfire och Vildmarkshotellet. Så stort lycka till – vi vet att de lyckliga vinnarna kommer att få en helt fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer