Smakbox jubileumsbox med temat vårtecken

Tema VÅRTECKEN - skickas från 11:e april
Kommande Smakbox går i vårens tecken! Mycket av innehållet passar perfekt till en solig ute-fika eller årets första måltid på uteplatsen. Temat på både Smakbox och Smakbox Balans är samma men innehållet skiljer sig åt. I Smakbox Balans har vi packar vi bl.a. ner mer vegetariska produkter och mindre socker jämfört med Smakbox.

Smakbox innehåller upp till 21 smakrika produkter, bland annat nya drycker i sommarens smaker och kryddor som kommer förgylla din matvardag.

Smakbox Balans innehåller upp till 22 smakrika produkter. Vi är extra stolta över att få presentera ett spännande hälsosamt kosttillskott som kommer piffa upp din frukost och goda drycker berikade med vitaminer och nyttigheter.

Gemensamt för bägge boxarna är att vi kommer skicka med favoriter från tidigare Smakbox, främst till dig som ny prenumerant. Du som varit med längre får prova nya smaker och produkter.

Vill du pröva smakbox nu så får du 10% rabatt på din 1:a Smakbox + en exklusiv flaska ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård värde 60 kr nerpackad i juniboxen! Då får jag 40 kr lägre pris (ord. 20 kr) på min nästa box.

Den personliga kod är: df3fhg

En prenumeration startas på: https://www.smakbox.se/sv/prenumerera/
Rabattkoden läggs in i fältet "Kampanjkod", tryck på gröna knappen så räknas priset om.

Gillar