Smakbox fri hemleverans på Kylt & Fryst i premiärutskicket

LIVE på smakbox.se: nu går det att beställa Smakbox med Kylt & Fryst tillägg! Var med på premiärutskicket i juni, starta idag!

Smakbox + Kylt & Fryst = sant
Skulle du vilja få hem den senaste glassnyheten med Smakbox? Eller en ny sillsort till midsommar? I juni packar vi ner smaker från HELA matbutiken, även de kylda och frysta.
Från och med denna vecka lanserar vi tillägget för alla på smakbox.se!
Det har tidigare bara varit möjligt för redan befintliga prenumeranter att uppgradera sin prenumeration. Vi kan leverera till dig och nu är det din tur!

Kylt & Fryst är ett tillägg till en prenumeration på Smakbox. Det levereras smidigt hem till dörren tillsammans med Smakbox. Hemleveransen aviseras i god tid och är lätt att boka om så det passar dig.
Kylt & Fryst tillägg innehåller:

Ca 10 kylda och frysta produkter
Värde 200 kr
Pris 100 kr
Smidig hemleverans

Läs mer om Kylt & Fryst tillägg här.
Starta idag så bjuder vi på hemleveransen vid premiärutskicket (ord. pris 50 kr).

Din leverans kommer ske söndag 16/6 kl 15-21 om du är med i premiärutskicket. Du får tydlig avisering från 1 v före utskick. Det är enkelt att boka om leveransen så det passar dig.
Starta en prenumeration senast 30/5 så blir du en av pionjärerna som får ta emot premiärutskicket av Kylt & Fryst tillägg!

Beställ HÄR      Glöm inte att klicka i att du vill ha Kylt & Fryst tillägg. Ingen kod behövs för att ta del av fri frakt, det är redan avdraget i priset. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/5.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229