Pröva Vimla gratis resten av året med Buzzador

Just nu söker vi ett obegränsat antal buzzadorer som vill testa att göra världen schysstare genom att surfa på mobilen! Nu har du möjlighet att testa ett valfritt mobilabonnemang från Vimla utan kostnad – resten av året. Till exempel 22 GB surf och oändligt med mess och samtal. Vimla vill göra världen lite schysstare genom att skänka en del av vinsten till välgörenhet. Och medlemmarna bestämmer till vem!

Självklart kan du flytta med ditt nummer under testperioden om du vill! Och i december – när testperioden är slut – får du ett mess om du vill fortsätta använda Vimla eller inte. Du behöver alltså inte oroa dig för en krånglig uppsägning eller mystiska extrakostnader när testperioden är över. Enkelt ska det va!

Vimla – registrering

1. Välj vilket abonnemang du vill testa
2. Välj att flytta med ditt nummer eller använda ett tillfälligt
3. Ett sim-kort skickas hem till dig dagen efter
4. Nu kan du börja surfa, ringa och messa!

Det kostnadsfria abonnemanget gäller alla ordinarie avgifter inom Sverige och EU.

Vimla har lovat att bjuda på månadsavgiften i ytterligare 6 månader abonnemang till de 2 bästa bilderna där dem finns med! Så länge Vimla på något sätt finns med i bilden är du fri att göra precis vad du vill. Dela bilden på Facebook och Instagram och tagga med #vimlabuzz och #buzzador så kan du vinna!

Gillar