Liseberg: Åk 2 dagar till priset av 1

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Nordens största nöjespark erbjuder ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. Du som SJ Prio-medlem får åka så mycket du vill under två dagar i följd till priset av en dag!

Stora Åkpasset 2 dagar
Pris 385 kronor (ordinarie pris 580 kronor). Åk så mycket du vill i alla Lisebergs åkattraktioner under två dagar i följd till priset av en dag under sommarsäsongen 2018.

Observera att entré till nöjesparken inte ingår i Stora Åkpasset.

Lilla Åkpasset 2 dagar

Pris 250 kronor (ordinarie pris 375 kronor). Åk så mycket du vill i våra 23 småbarnsattraktioner under två dagar i följd till priset av en dag under sommarsäsongen 2018. Passar även vuxna som vill åka med de yngre i familjen.
Tänk på att till exempel FlumeRide och Lisebergbanan inte ingår i Lilla Åkpasset, även om du har längden och modet inne.

Observera att entré till nöjesparken inte ingår i Lilla Åkpasset. Gäster under 110 cm har alltid fri entré till Liseberg.

Dubbel glädje
Att ta sig till Liseberg är enkelt. Från Göteborg C kan du t ex åka spårvagn med klassiska Lisebergslinjen. Glädjen blir då också dubbelt så stor eftersom du får dubbla poäng på dina resor med SJs tåg t o m 12 augusti! Ange kampanjkod: SOMMAR18

Ta tillvara på sommaren tillsammans. Välkommen ombord!

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jätte bra erbjudandet 😃
nouw.com/enitalienareisverige