Kökets box december

Jag köpte 3 stycken kökets box eftersom de har haft så många jättebra erbjudanden. En kostade 1 kr, en kostade nästan fullpris, men jag får mer pengar tillbaka än vad jag betalade för den då jag köpte via en bonusklubb. Det gäller att vara smart!

Jag är jättenöjd över innehållet. Är ni andra nöjda? Mycket gott att dricka och den vita colan ska bli roligt att smaka på. Nån som redan har smakat den?

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Ja det gäller att vara smart. Jag köpte bara en- känns inte så smart så här i efterhand 😊 Jag har inte hämtat min men ska göra det imorgon. Jag tror sonen kommer gilla colan och själv ser jag mest fram emot muffinsformarna som är slut här hemma och som jag tänkt köpa. Perfekt!
nouw.com/pengarellerpyssel
barbamammagratis
barbamammagratis,
Ja vit cola har jag aldrig hört talas om förut. Jag som fick 3 muffinsformar valde att ge bort 2 av dem till paketleken som vi ska ha hos min syster på fredag. Bra ide tyckte jag. Här går det inte åt så mycket muffinsformar, jag är dålig på att baka, det blir sockerkaka om jag gör nåt.
nouw.com/barbamammagratis
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Jag bakar inte speciellt ofta heller men gör ofta cupcakes när jag väl bakar för det ser så fint ut på kalas. Perfekt till julklappsleken också dock för "förbrukningsmaterial" har ju alla användning för. Nu har jag hämtat min också- kommer bli något slags favorit i repris av ditt och alla andras inlägg på bloggen snart. Tur att vi iallafall har några olika följare 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
passionärsliv
passionärsliv,
Två boxar har vi hämtat och är mycket nöjda. Den ena kosta 1 kr och den andra 54 kr efter att jag nu fått cashback på den. Mycket bra för 55 kr!
nouw.com/passionärsliv