Inbjuden att buzza

Tänk! Varje dag kan du bidra till en bättre miljö! Som buzzador får du nu möjlighet att testa nyheten Grumme Vips Städservetter. Med dessa fuktiga städservetter får du ditt hem rent med några enkla svep, samtidigt som du tänker på miljön. Grumme Vips Städservetter är gjorda på 100% förnybar cellulosa, som bryts ner lika snabbt som ett bananskal och kan slängas i matkomposten.

Städservetterna finns i två varianter − en för kök och en för badrum, och är till för engångsbruk. Med Grumme Vips Städservetter blir städningen både enkel, snabb och hygienisk. Städservetter för kök tar effektivt bort fett, fläckar, smulor och matrester, medan städservetterna för badrum är anpassade för att samla upp t.ex. hår och damm. Båda städservetterna är dermatologiskt testade och har en mild och fräsch doft.

Grumme Vips Städservetter – Villkor för kampanjen

Du får testa 2 förpackningar städservetter, en av varje sort. Prova på olika ytor och på olika slags fläckar! Vad tyckte du om städservetterna? Dela minst en bild på dina sociala medier och tagga med #grummevipsbuzz #grumme #buzzador
De mest kreativa bilderna vinner fina priser från Grumme!

Gillar