Inbjuden att buzza

Som buzzador får du nu möjligheten att testa Cheez Dippers® från Den Skrattande Kon® − ett kul och gott mini-mellis förpackat i smidiga portioner. En förpackning Cheez Dippers® innehåller 5 portioner á 35g – varje portion med spröda grissinistänger att dippa i den milda och krämiga smältosten.

Cheez Dippers® passar som mellis ihop med en frukt eller som ett litet snack till dina barn. Ät Cheez Dippers® hemma eller på språng! Den lämpar sig både till förmiddagsfikat, som en liten godbit i matsäcken vid utflykt, eller för att stilla den lilla hungern efter dagis eller efter en sportaktivitet.

Cheez Dippers® – Villkor för kampanjen

Vi söker 10 000 Buzzadorer som vill testa Cheez Dippers® tillsammans med hela familjen. Du får testa en förpackning som du löser in med kupong i din mataffär. Hur äter du och dina barn Cheez Dippers®? Ta en inspirerande bild och visa var och när ni äter Cheez Dippers® Se till att produkten Cheez Dippers® är synlig i bilden. Dela på Facebook och Instagram och tagga med #cheezdippersbuzz #Cheezdippers #minimellis #buzzador

Gillar

Kommentarer