Inbjuden att buzza

Nu får du som buzzador möjligheten att testa Philips luftrenare (modell AC3256). Med en luftrenare från Philips kan du ta kontroll över din inomhusluft och hålla luften fri från skadliga partiklar och allergener. Philips luftrenare är perfekt för dig som lider av astma eller allergi och den filtrerar effektivt bort partiklar och allergener så som damm, rök, gaser samt luftburna bakterier och virus från din inomhusluft. Det speciella allergiläget filtrerar även effektivt bort allergener som exempelvis pollen, vilket gör att man upplever mindre symptom så som täppt näsa och rinnande ögon.

Philips luftrenare tar effektivt bort upp till 99,97 % av luftburna partiklar och allergener samt 99,9 % av luftburna bakterier och vissa virus från din inomhusluft. Den kan placeras i ett rum upp till 95 kvadratmeter!

Några smarta funktioner:
-Luftsensor som mäter och indikerar luftkvalitén i realtid
-Display med touch-knappar
-Speciellt allergenläge
-Nattläge för extra tyst gång

Philips – Villkor för kampanjen

Du får en Philips Luftrenare AC3256 som vi vill att du testar hemma, gärna i olika rum. Den numeriska PM2,5-indikatorn och 4-stegsfärgringen ger feedback i realtid om luftkvaliteten inomhus. Jämför skillnaden på luftkvaliteten före och under användning! När du testat luftrenaren vill vi även att du lämnar en utförlig recension om produkten på din buzzadorprofil som är kopplad till prisjakt.

Använd dina sociala medier och dela med dig av din åsikt! Dela minst en bild och använd taggarna #renluftbuzz #renluft #philipsnordics #buzzador

Gillar