Inbjuden att buzza

Helt ärligt: Den godaste, mest väldoftande, allra färgrikaste och roligaste maten brukar lagas, serveras och avnjutas på gatan, eller hur? Nu är det din tur att flytta gatan rakt in i ditt kök! Som buzzador får du möjlighet att testa Street Food från Santa Maria. På bara 20 minuter skapar du enkelt fantastiska smakexplosioner och ingredienserna är få. Du får testa ett av följande produktkit:

Smoky Pepper Burgers
Basen i burgaren är peppar och en mild, rostad vitlök. Ovanpå det picklad lök och gurka som ger en syra. Allt omfamnas av en krämig, rökig chipotledressing. Magiskt!

Jamaican Jerk Tacos
Saftig kyckling med tydliga toner av kryddpeppar och spiskummin som serveras på en tortilla smaksatt med kokos och svartpeppar. Allt toppas med en fruktig mangosås.

Pulled Salmon Wraps
Chapati är ett klassiskt indiskt tunnbröd. Fylls med saftig lax kryddad med fräsch ingefära och en touch av chili. Toppas med mild yoghurt och Lemon Chutney.

Santa Maria Street food – Villkor för kampanjen

Samla hela familjen och förvandla köket till ett gatukök för en kväll! Du får tre kuponger som kan lösas in i de flesta matbutiker. 1 kupong för varje produkt som ingår i det kit du ska prova. Hur tillagar du Street Food från Santa Maria? Fota och dela med dig till oss! Visa också förpackningarna i bilden. Dela på Facebook och Instagram och tagga med Tipsa vänner och bekanta och dela på sociala medier genom att använda taggarna #streetfoodbuzz #santamariasverige #buzzador. De 10 bästa bilderna vinner ett produktkit från Santa Maria!

Gillar