Gratis glass

Att du kan spara tusenlappar på att vara medlem på Cashbackshopping.se visste du redan, men vet dina vänner det? Tipsa dina vänner om Cashbackshopping.se och att man just nu får en gratis glass om man tipsar om oss på Instagram, så får du en gratis glass! Om dina vänner är eller blir medlemmar kan de självklart också tipsa och få gratis glass!

Lägg upp bilden ovan eller annan valfri bild och på din Instagram och tagga bilden med @cashbackshopping.se. Förklara lite kort varför du tycker man ska bara medlem och tagga 3 vänner som gillar shopping, erbjudanden och glass och släng in några sköna hashtags.

Efter att du lagt upp bilden, skicka ett email till [email protected] från den mejladress som du är registrerad med på Cashbackshopping.se med ditt namn på Instagram senast 2018-07-22 så skickar vi ett Glassogram till dig!

Erbjudandet gäller en gång per person/medlem t.o.m. 2018-07-15. Du måste ha ett öppet Instagram-konto med minst 100 följare. Erbjudandet gäller även om du redan fått Glassogram från oss tidigare, så generösa är vi!

Gillar