Dagens gratis

Glassen betalade jag 1 kr för, det var laddat på mitt Coopkort såg jag härom dagen.  Kolla era Coop och se vad ni har laddat på kortet, det kan bli en surprice.

Det fanns bara vaniljsmak på Valio yoghurten så jag tog bara en idag, jag vill gärna ta en hallon också för den tror jag är god.
Brämhults smoothie (avslutad kampanj) har jag letat efter länge men inte hittat förrän nu på Coop. Det är så smidigt med självscanning, sedan brukar jag be om hjälp med smskupongerna och personalen är alltid så trevliga och hjälpsamma. Jag hade tydligen 10 % rabatt det passade ju toppenbra. Det finns inget roligare än att se när det blir billigare och billigare på kvittot när man lämnar smskupongerna :)

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det var en jätte bra dag😃👍2 liter glass för bara 1kr, helt fantastiskt. Jag fick inte erbjudandet, det är säkert för att jag inte handlar så mycket på Coop.
nouw.com/enitalienareisverige
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Vi fick det inte heller. Min mamma hade berättat att hon fått men vi letade förgäves i listan på erbjudanden 😊 Så går det när man handlar mest på ica...
nouw.com/pengarellerpyssel
barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag handlar alltid på Ica, jättesällan på coop så jag är förvånad över att jag hade glass laddat på kortet.
nouw.com/barbamammagratis