Buzzador söker testare

Nu söker vi 2500 buzzadorer som vill vara med och testa Arla Laktosfri Mjölk- & Havredryck i utbyte mot att dela med sig av sina upplevelser och erfarenheter på sina sociala medier. Mjölk- & Havredryck är en fantastisk god nyhet laddad med den naturliga näringen och smaken från mjölk, nu tillsammans med svensk solmogen havre! Allt det goda från svensk mjölk och svensk havre, helt utan artificiella tillsatser. Finns i tre goda varianter:

Mjölk- & Havredryck Original är en god blandning av laktosfri mjölk och havre. Den är perfekt i kaffet, till flingorna, i bakningen, till gröten, i matlagningen − eller så dricker du den som den är!

Upptäck Mjölk- & Havredryck Till Kaffet om du föredrar en krämigare smak, och för att göra lyxigare, skummande cappuccino/latte även hemma! Unna dig en ny favorit som passar alla åldrar och tillfällen!

Mjölk- & Havredryck Choklad påminner om chokladbollar, och innehåller bara en liten nypa socker (3%!).

#MjölkHavredryckBuzz #ArlaKoLaktosfri #buzzador

Allt smakar bättre med lite vispgrädde! 😋🍰🍦 Aito Oat for whipping är lika fluffig och krämig som vanlig vispgrädde men utan en droppe mjölk! Perfekt för bakning, desserter och matlagning 🥞 Till denna kampanj söker vi hela 3500 buzzadorer - så berätta för alla du känner!

Läs mer på buzzador.com och ansök senast 24/2 🙋🏽🙋🏻♂️ #aitowhippingbuzz #kaslinkaito #havrevisp #veganfood #buzzador

Gillar

Kommentarer