Buzzador söker

Som Buzzador får du nu möjlighet att testa konserverade tomater från Zeta: Finkrossade tomater, Körsbärstomater och Plommontomater − samtliga från soliga Apulien i Italien där några av världens bästa tomater växer.

God mat kräver bra råvaror. Det gäller även tomater på burk som är något av fundamentet i italiensk matlagning. Stora delar av året är konserverade tomater, där råvaran alltid skördas när den är som allra bäst, att föredra i matlagning framför ibland smaklösa, färska, växthusodlade tomater. Det förutsätter dock att hanteringen varit den rätta. Senast 24 timmar efter skörd ligger all råvara till Zetas konserverade tomater i sin förpackning, oavsett sort. Allt för att kvalitet och smak ska bevaras på bästa sätt.

Zeta Tomater – Villkor för kampanjen

Du får testa tre olika varianter av konserverade tomater från Zeta: Finkrossade tomater, Körsbärstomater och Plommontomater. Varför inte använda dem till en god pastarätt, en höstig gryta eller en mustig soppa? Dela minst en bild i sociala medier och tagga med #zetatomaterbuzz #buzzador

Gillar