Buzzador

Nu får du som buzzador möjligheten att föreviga dina bästa minnen! Säkert har du några favoritbilder sparade på mobilen eller datorn där hemma som förtjänar att synas. Du får nu kostnadsfritt chansen att beställa valfria produkter genom önskefotos app till ett värde av 300 kr. Välj fritt bland önskefotos sortiment – tavlor, kort, muggar, fotoböcker och kalendrar mm.

Önskefoto grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. De är idag specialiserade på fotoböcker, väggdekorationer, kort, framkallningar och kalendrar. Hos önskefoto går det snabbt och enkelt att samla och föreviga dina finaste stunder oavsett om du beställer via appen, mobilen eller din dator.

Önskefoto – Villkor för kampanjen

Du får kostnadsfritt beställa valfria varor genom önskefotos app till ett värde av 300kr, det enda du betalar är portot, från 39 kr (kostnad beror på vilka produkter som beställs). Självklart kan du lägga till mer i samma beställning och betalar då normalpris för det som överstiger 300 kr. Som buzzador får du även en extra rabattkod på 35% att dela med dig av till dina vänner!

Visa upp dina produkter och dela med dig av rabattkoden i sociala medier. Börja dina inlägg med ”I samarbete med Buzzador.. ” samt tagga med #önskefotobuzz #mittönskefoto #önskefoto #buzzador

Gillar

Kommentarer