Buzzador

Just nu söker vi 150 buzzadorer som ska få möjligheten att testa SceneSwitch LED-lampor från Philips Lighting − lamporna som ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter tillfälle eller behov! Precis som en dimmer, fast utan dimmer. Det enda du behöver är din befintliga strömbrytare!

Med Philips SceneSwitch LED-lampor är det enkelt att ändra ljusinställning från klart till naturligt ljus, till mysigt varmt sken. Använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Lampan kommer automatiskt ihåg den senaste inställningen, om ljuset har varit släckt en längre stund. Praktiskt? Javisst!

Läs mer om Philips SceneSwitch LED-lamp här!
Läs mer om Philips SceneSwitch Candle LED-lamp här!

SceneSwitch – Villkor för kampanjen

Du får testa två olika LED-lampor − en SceneSwitch Bulb och en SceneSwitch Candle. På så sätt kan du använda de till olika lampor och rum. I slutet av kampanjen vill vi att du skriver 3 recensioner om produkten.

Ansök HÄR

I vilket rum använder du Philips SceneSwitch LED-lampor? Dela bilder och videos på Instagram & Facebook och tagga med #SceneSwitchbuzz #PhilipsLighting #Buzzador. De 5 bästa bilderna vinner ett startkit av Hue-lights från Philips!

Gillar

Kommentarer