Buzzador

Nu får du som buzzador möjligheten att testa Philips ångstrykjärn PerfectCare PowerLife. Ett ångstrykjärn där du kan stryka allt från siden till jeans utan att behöva justera temperaturen – inga justeringar eller inställningar behövs när du använder strykjärnet.

Tack vare OptimalTEMP-tekniken kommer strykjärnet aldrig att orsaka brännskador på några som helst strykbara material. Du kan till och med lämna järnet med den varma sidan mot dina plagg eller din strykbräda, inga brännskador och inga blanka fläckar – garanterat.

Philips PerfectCare PowerLife – Villkor för kampanjen

20 buzzadorer får ett ångstrykjärn från Philips av modellen PerfectCare PowerLife (GC3920/24) som vi vill att du testar och buzzar om. Testa gärna på olika typer av plagg och textilier som är strykbara! Dela bilder, filmklipp och inlägg på sociala medier och låt vänner och bekanta inspireras. Använd taggarna #PerfectCarebuzz #PhilipsNordics #buzzador

Efter kampanjperioden vill vi att du skriver en utförlig och ärlig recension om produkten på din buzzadorprofil (kopplad till Prisjakt) och Philips.se.

För att ha chans att komma med i denna kampanj behöver du har dina sociala medier kopplade till din buzzadorprofil!

Gillar

Kommentarer