Alla som tävlar får en check

I år släppte Scan en korv med hälften kött och hälften grönsaker. Med Faluish är det lätt att variera klassiska recept så som Korvstroganoff och vara kreativ i köket samtidigt som du äter mer grönsaker. Du kan nu vara med och tävla med din alldeles egna Korvstroganoffish.

Så här tävlar du

Var med i tävlingen genom att lägga upp en bild på din bästa korvstroganoffish på Instagram, gjord på antingen Faluish eller vanlig korv, och hashtagga bilden med #korvstroganoffish.

Om du behöver inspiration kan du alltid se på tre olika korvstroganoffish gjorda av Catarina König, Sandra Mastio och Amir Kheirmand kända från Sveriges Mästerkock. De unika recepten visar hur kreativ en kan vara i köket med Faluish. Hur ser din korvstroganoffish ut? Dela bilden på Instagram och låt oss alla inspireras av just din version! Glöm inte att ha ett öppet konto för att vi ska kunna se just din härliga bild.

Alla som är med i tävlingen får en fullvärdscheck skickad till sig för att kunna köpa Faluish. Håll utkik i din inkorg på Instagram där vi tar kontakt med dig. Genom att lägga upp en bild är du dessutom automatiskt med och tävlar om presentkort hos Mathem till ett värde av 1 200 kr.

Gillar