Header

Contains affiliate links

För ett par år sedan bestämde vi oss för att köpa en ny säng då den gamla var hemsk. Budgeten var tajt då vi renoverade huset i samma sväng men vi ville bara ha en ny säng NU. Det enda vi visste var att vi ville ha en hård säng för vi hade en gästsäng som var så skön och den var fast. Sagt och gjort, ner på Jysk, köpte typ första bästa säng. Ja vi låg i den en stund men det säger egentligen inte så mycket. Vi fick ont i ryggarna redan första natten men det är ju en övergångsperiod sägs det då kroppen tar tid på sig att vänja sig. Vi har fantiserat om en ny säng nu sedan dess men den är alltid lite längre ner på priolistan än något annat. Tills nu.

Vi har sovit några nätter i den nu och kunde inte vara mer nöjda! Den är medelmjuk och man känner hur den formar sig längs svanken och det är som att sova på ett moln! Sängen är en kontinentalsäng och blir lite högre så vi har ställt den lilla pallen vid sidan så att Julie kan krypa upp till oss då hon vaknar på morgonen!

Ni hittar sängen här!

Våra förra soffor beställde vi från samma ställe och kvaliteten på dem var så fin att vi chansade och beställde även sängen från ​Soffadirekt.se Jag fick väldigt bra hjälp av deras personal i valet av säng och vi är mycket nöjda!

Nu väntar jag bara på att nya sängkappan ska anlända!

Inlägget publiceras i samarbete med Soffadirekt.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments