Renovering pågår

God kväll på er <3

Vi har nyss kommit hem från kalas hos min systerson. Proppmätta och lite småttötta så har vi nu satt igång och måla. Igår började vi måla här hemma, trappan ska bli vit, den var tidigare furubrun och hallen passade vi på att fräscha upp även den vit. Mitt i allt målande gick jag loss på ytterdörren också. Det är svårt att sluta när man väl har börjat måla.

Vilka inredningsplaner man får också! Jag vill verkligen göra om en massa, sätta färg, sortera, fixa och göra iordning allt. Såklart kan vi inte göra allt på en gång men bara att få iordning i hallen och trappan gör så enormt mycket. Det är verkligen budgettrenovering men att måla kommer man långt på.

Hur som helst, idag har vi haft det lugnt. Vi var iväg på kalas och har annars mest hållt oss hemma. Vädret har varit kasst så böcker, tv, pyssel och mys har vi ägnat dagen åt. Supermysigt!
Igår var jag iväg på en massa ärenden och sen satte vi igång att fixa här hemma för fullt.

Jag kanske har kommit in i det här med att bygga bo? Så som mammor gör när man är gravid, man får liksom lust att göra omgivningen så trygg och mysig som möjligt. Jag är inne i en kreativ period och nu ska jag pyssla vidare, lilla bebisen har redan fått en helt egen bok som jag skriver i. Ska visa er framöver, det är vad jag pysslar med om kvällarna just nu.

Hoppas ni haft en fin helg, vi hörs imorgon <3

Vi ska måla fler lager, detta är bara en grundfärg som vi använder istället för att slipa.

Gillar

Kommentarer