Der var ett tag sedan nu. Jag är tillbaks i alla fall 😊

Idag har jag praktik och har besökt falbygdens ost för att lära känna Falköping lite, det var hur mysigt som helst där inne men jag kunde inte springa runt och ta bilder på allt haha.

Smell ya later!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas någon blir inspirerad :)


Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och lyssnar på musik, ska snart ut och ta en rök i det underbara regnvädret. Igår var det dag 7 med fitnessfighten, jag hade ett resultat på - 6 cm och - 2,1 kg så något rätt gör jag ju haha :) nejmen det är verkligen jätteroligt, det handlar inte så mycket om viktnedgången för mig, jag är faktiskt snygg redan haha, nejmen jag vill gärna ha nya vanor i mitt liv och lära mig att tänka annorlunda runt just mat.
Pluggar som en galning och därför är uppdateringen seg, ska försöka fixa en design också antagligen börjar jag nästa vecka när jag är lite mer ledig :)

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Sitter och pluggar och äter sallad. Så duktig man kan vara haha :)

Likes

Comments

Sitter och pluggar och äter sallad. Så duktig man kan vara haha :)

Likes

Comments

Kvällen blir lugn och består av plugg fick ett vinerbjudande men fick lov att tacka nej på grund av fitnessfighten, men i juni får jag dricka alkohol igen :)

Likes

Comments

Har precis varit ute med mamma och tränat, superskönt!

Likes

Comments

Idag drog det alltså igång. Träningspasset var inte så spännande så vi får se om jag lägger till lite, tror att det var för helt otränade personer utan någon grund. Nu ska jag bädda ner mig med mitt hjärta för jag är så sjukt trött :)

Lägger upp bilder på två av måltiderna :)


Likes

Comments

Sitter och tittar på min babe som tvättar bilen. Var bara på praktiken en liten stund idag, trivs verkligen inte.. Ska snart hem och göra naglar och läxor :)

I veckan börjar fitnessfighten, kunde inte vara mer taggad :D hade full koll och det gick asgrymt med träningen och maten innan jag träffa babe, sen dess har det kommit ett par kilon och med tanke på att bikinisäsongen snart är här så håller inte detta! Meeeen det är ju inget som inte går att ändra på :) under månaden med fitnessfighten kommer det nog bli mest uppdatering om träningen, maten och hur det går :)


Likes

Comments