Har hĂ€nt ganska mkt i mitt liv den senaste tiden pĂ„ bĂ„de gott o ont, men om jag skulle börja skriva ner allt hĂ€r sĂ„ skulle det bli en lĂ„ng bok hehehe... AssĂ„ jag har alltid beundrat andra som har den diciplinera att vara aktiva bloggare dĂ„ jag sĂ„ gĂ€rna vill göra det men glömmer helt enkelt bort att göra det 😊..


KÀnner att orken inte finns riktigt med mig idag för mÄste snart börja fixa mig och bege mig till jobbet o har ett 24-Tim pass.. Ska försöka uppdatera under dagen


Ha en toppen fredag alla fina sĂ„ hörs vi 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

IkvÀll fick jag vÀrldens stÀd nojja frÄn ingenstans o började rensa i garderoben, drog ut hela soffan o dammsög , samt sorterade i skÄpen vilket va sÄÄÄ himla skönt att det Àntligen blev gjort men har inte haft verken tid eller ork dÄ jag jobbar sÄ himla mycket.. Men nu jÀklar e de gjort sÄ nu ligger jag pÄ soffan o degar med mina Àldsta tjejer o har mys med lite gott o kollar pÄ Annie en film vi har viljat kolla pÄ lÀnge men inte blivit av..
Ögonen gĂ„r typ i kors o jag ser tvĂ„ tvn av tröttheten heheh men vad gör man inte för barnen 😊... God natt alla finisar 😘

Likes

Comments

Bare with me people..Jaha dĂ„ det hĂ€r e mitt första test till ett inlĂ€gg och jag mĂ„ste verkligen ta mig tid och sitta en kvĂ€ll o bara utforska allt i hur man gör en bra o fin blogg sĂ„ som jag vill ha den..Sen nĂ€r det vĂ€l har hĂ€nder sĂ„ kommer jag att anvĂ€nda den till att bjuda in er i mitt liv som 3 barns mamma till tvĂ„ tonĂ„ringar och en liten tjej pĂ„ snart 2 Ă„r... Sen ett Ă„r tilbacka Ă€r jag ensamstĂ„ende jobbande mamma som kĂ€nner att de e dax för mig att ta mig tid att utvecklas utanför min comfort zone och kanske trĂ€ffa nytt folk som har samma intressen som mig personen Amme och inte bara mamman i hemmet. Kommer att bjuda in er i mitt liv med roliga o dagliga bilder pĂ„ matlagning och bakning som jag har varmt om hjĂ€rtat samt sĂ„ har jag börjat​ komma tillbaka till en utav mina tidigare passioner Inredning nu nĂ€r jag har startat projekt : MĂ„la o tapetsera hemma frĂ„n mörkt till ljust :-).. NU blev det hĂ€r ett lite blandat inlĂ€gg nu men som sagt detta e mitt första inlĂ€gg o ni fĂ„r ha lite tĂ„lamod sĂ„ lovar jag att jag kommer att bjuda pĂ„ massa intressant lĂ€sning lite lĂ€ngre fram.

Puss o kram pĂ„ er alla godingar 

Likes

Comments