Som vi alla vet så behöver vi vissa saker för att kunna överleva. Syre, mat, sömn, vätska... Listan fortsätter bara. Men det är inte dessa saker som jag menar nu, jag syftar mer på vår hjärna och vårt hjärta. De är de viktigaste organen i vår kropp. Utan dem så dör vi och de måste fungera 24/7. Trots detta så finns det ögonblick när de slutar att fungera. När vi skriver prov, blir rädda eller ser någon vi tycker om.

Det sistnämnda är något som jag råkat ut för. Jag gillar någon. Det är rätt skönt att kunna säga det - att kunna erkänna det för sig själv. Det är klart att det är roligt för mig - jag har ju hittat någon som jag tycker om! Fast om sanningen ska fram så är det ju inte alltid lätt när det kommer till kärlek. Hjärnan slutar att fungera eftersom man inte vet vad man ska göra eller säga. Hjärtat bultar snabbt och hårt i bröstet - ibland kan det även värka - och man vet inte riktigt hur man ska bära sig åt. Hormonerna är överallt och man kan göra vad som helst. Men trots allt det här så är det väldigt skönt att vara kär.

Killen jag gillar är i min ålder. Han är kort för att vara kille men är lite längre än mig (inte så svårt...), han har ganska långt blonderat hår och har fräknar. Han är smal - men muskellös. Vi har samma typ av humor, han är smart och är ganska blyg. Jag vet att han gillar mig - väldigt många har påpekat det... - och jag tror han vet att jag gillar honom, men det är ingen av oss som riktigt vågar ta det första steget - vilket är det svåraste steget att ta. Vi snapar väldigt mycket och har de mest otroliga samtalen när vi ses, men det blir aldrig något mer. Eftersom vi är blyga båda två så är detta en knepig situation, vilket resulterar i att jag tänker på honom hela tiden och att mitt hjärta bultar väldigt hårt när jag ser honom.... Det är svårt att vara tonåring

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är ju helt vansinnigt! Hur kan vi tillåta detta? Jag blir flyförbannad! Det här är ju ett klart tecken på att vi i Sverige styrs av ungdomen. Jag talar om Mello. Jag kommer antagligen få hat för detta, men bryr mig faktiskt inte. Som vi alla vet så heter vinnaren av Melodifestivalen 2016, Frans. Hans sång tog oss alla med storm och hans charm och snygga utseende fick miljontals flickor att smälta... BLÄ!

Om vi ska vara ärliga nu, så är hans sång ingen Mello-hit. Den är en helt bra låt och den har sina "ups and downs" - men är ingen hit låt. Tyvärr så är det inte många som tycker om låten, om vi bortser från den yngre generationen. Man tror inte att den kommer att hålla i Eurovision, vilket jag fullständigt håller med om. Han är ju bara 17 bast! Han kan inte hålla måttet mot de andra stornationerna som är med och tävlar...

Lite smått pinsamt om ni frågar mig...


Likes

Comments

Ciao!

Välkommen till min lilla grotta! Här kommer jag att skriva lite om mina problem, mitt liv och kanske några andra godsaker... Jag kommer att vara anonym, eftersom jag inte tycker att mitt namn är relevant. Jag hoppas att någon känner igen sig i mina problem och kanske kommenterar egna problem, så att vi inser att vi inte är ensamma. Tonåren kan vara en jobbig period och vi kan alla behöva släppa ut alla våra problem, och detta är då mitt sätt att göra det på.

Ha de gött!

-A

Likes

Comments