Hejsan,jag kan ju börja med att säga gott nytt år! Jag har varit dålig på att uppdatera på senaste tiden, Det har varit för att det Hr varit jullov och Sånt så jag har haft så mycket att göra iallafall jag har ridit den här lilla ponnyn på bilderna där nere. Hon är faktist bara 5år unghäst alltså. Hon heter micenas cotton candy men kallas godisMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag sitter i skolan och jag har allment tråkigt. Vi ska gå till våra klassrum snart så tänkte blogga lite under tiden. Jag har ont i halsen men ska försöka gå i skolan ändå. Puss Puss och hejdå!!!!!


  • Hem

Likes

Comments

Hej står på newyorker och kolar på kläder med mina kompisar. ska snart på dans och det ska bli kul
Likes

Comments

hej idag är det är mondag och jag ligger i soffan för att jag är sjuk. skulle skött misty idag men det blev inte så.👎 jag ska på dans i morgon. jag har fått mina jultidnings premier. jag ska göra en video till you tube som kommer upp snart..

Likes

Comments

Jag ska till stallet idag och testa mina saker som jag ska ha på tävlingen på torsdag. Hoppas det passar på princess. Hon blir säkert jätte söt i de. Princess💋
Likes

Comments

Höstlovet har börjat nu. Hopas ni har det bra. Hemma har vi gjort det höst mysigt. Under veckan ska jag blogga och göra videos med hästarna! För jag ska nämligen vara en hel vecka i stallet!


Likes

Comments