Psykisk ohälsa har format mig

Just nu är allt så bra. Och jag är livrädd för att det ska vända och bli dåligt igen. Jag vet att jag tar mig ur det, men jag vill inte hamna där igen. På botten alltså.

Det finns så många tillfällen jag kan tänka tillbaka och säga, där gick jag sönder. Där och då föll varje liten del av vem jag är samman. Det finns gånger jag fått höra saker jag inte förtjänar, och ibland har orden kommit från mig.

Jag har sprungit längs korridorer med panikångest i varje cell och skrikit mig till söms nästan varje kväll. Jag har varit där hoppet slutade andas , platsen som kallas botten.

Jag tog mig upp, jag slet mig loss och här står jag och är stolt över oss. Jag är stolt över oss som vågade söka hjälp, jag är stolt över oss som vågade berätta trots att det inte alltid är det lätta.

En oro låter mig inte njuta. Oron för att hamna på botten är ibland konstant.

Ibland önskar jag att jag inte kände efter så mycket, men jag är sån. Jag har lärt mig att acceptera att se det fina i att känna känslor extra starkt. För vad hade en värld utan känslor varit? Förmodligen ganska trist.

Mina toppar och dalar har format mig och jag är idag väldigt stolt över mig själv. Framförallt stolt över att jag vågade starta denna bloggen.

Bloggandet har lett till mycket bra och det gör mig väldigt glad. Tack till er kära läsare utan er hade ingenting varit möjligt och långt ifrån lika motiverande! Ni är min inspiration och jag är så tacksam för all fin respons.

Om du inte har läst min artikel i BT än så finner du den om du klickar här!

Psykisk ohälsa är något vi MÅSTE tala mer om och jag tänker driva detta livsviktiga ämne enda tills dagen jag inte längre finns.

Tycker att alla ska ta sig tiden att läsa inlägget som är tillägnat till min biologiska far som miste livet i suicid, klicka här för att komma till inlägget.


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Finaste du, så otroigt stark du är som delar ska du veta! Att du vill vara så himla öppen <3 Du ska vara så otroligt stolt över dig själv som söker hjälp för det är inte alla som orkar ta det steget! STOR kram <3nouw.com/emmaengstrom
Barajuliiia
Barajuliiia,
Men STORT tack!! Massor av kramar till dig <3 !!!nouw.com/barajuliiia
haile
haile,
Er også i en god periode nå, men sitter selv og venter på at det skal gå "sönder". Klarer liksom ikke helt å slappe av, går litt glipp av livet i denne angsten.

Så bra du er åpen om det og spør om hjelp! Det kan være veldig vanskelig, så det kan du være veldig stolt over 💛

Klem
nouw.com/haile
Barajuliiia
Barajuliiia,
Tack snälla du! Vi kämpar tillsamans ❤️❤️❤️nouw.com/barajuliiia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229