Jag är inte diagnostiserad för kronisk depression för inget... Jag är och har varit nere i en rejäl svacka en längre tid nu och det är jävligt frustrerande. Jag försöker dölja det fint för alla andra och till stor del lyckas jag, för jag är ju så glaaaaad alltid och tar allting som "ingenting" med sjukdomar och annat skit.
Hur jävla roligt tror ni det är att få höra det gång på gång? "Allt händer dig". Jo jag vet, och jag ORKAR INTE det!

Så mycket som jag gråter när jag är ensam, det är rent pinsamt ibland. Men jag är inte överens med livet. Jag kämpar, jag letar, jag söker....men jag finner ingenting. Jag gör det jag ska och det jag blir tillsagd, men mycket mer än så blir det inte.
Min lägenhet är halvmålad, jag kommer ingenstans. Jag har färg och penslar som står, men det målas inte av sig själv.. I helgen fick jag höra av en familjemedlem som var här att jag hade stökigt. Nähä? Tro mig, jag vet och jag försöker göra någonting åt det. Men jag kan inte, jag kan inte göra det själv. Istället sitter jag här och ruttnar i lägenheten. Helt jävla ensam. Jag har inte ens råd att ta mig någonstans!! Fast å andra sidan verkar ingen vilja umgås med mig nu, eller ens prata.

Den inre smärta jag har, den kan jag inte ens döva med alla medel jag kan ta till. Mediciner? Nej såna får jag inte heller ta, så jag lyckas överleva.

Idag funderar jag starkt på att ge bort min häst. Han har det bättre hos någon annan. Jag älskar honom över allt annat, men jag kan inte ens hoppa upp på honom själv...alltså kan jag inte rida honom. Jag vill inte bara traggla markarbete och gå på promenader med honom, jag vill rida - jag vill utbilda! Det är det jag är bra på! Men...nej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det är så frustrerande, det är så många som tror de kännner mig. Det gör de inte, de känner inte den riktiga Jenny, för de är inte intresserade av att titta närmare inuti och vill veta mina riktiga sidor. Jag är en fruktansvärt känslosam människa men det är få som får se det, bara de som själva väljer att se det...och de är inte många. Fast jag känner visserligen inte så många i närheten, jävligt tråkigt det också för jag är alltid ensam. Sitter bara och ruttnar i min lägenhet känns det som.

Jag pratar inte längre, det är inte lönt. Jag blir bara utnyttjad, gång på gång. Av en människa som tror att han är lite bättre än alla andra...eller så är det som han säger - ord som jag inte ens vill skriva ner. Det är liksom inte lönt...orden sitter där ändå, väldigt djupt. De försvinner inte så enkelt. Så jäkla inpräntat i mig att jag lika gärna skulle kunnat tatuera in det...

Likes

Comments

​I mitt huvud är det mer eller mindre ständig kaos, tankar som flyger runt och jag har oerhört svårt att fokusera och reda upp det hela. Så har det alltid varit och mest troligt är det så det även kommer att bli framöver. Med tanke på vad bloggen heter är det nog inte så svårt och räkna ut att jag har ett funktionshinder, Aspergers syndrom, som jag tyvärr fick diagnostiserat väldigt sent i livet. Men bättre sent än aldrig, nu får jag den hjälp jag behöver och jag behöver inte bollas omkring inom psykiatrin som en försökskanin gällande allt. Jag har ett tufft men ändå väl fungerande liv tack vare det.

Tyvärr har det visat sig vara lite....jobbigt, för vissa. Under många år var jag väldigt sjuk i anorexi och fick tyvärr (?) väldigt mycket uppmärksamhet trots att det var det sista jag ville ha. Det var dessutom knappast mitt egna val att vara inlagd på sluten avdelning....men tydligen tror vissa det. Jag var där för att skydda mig själv, för att jag återigen inte skulle hälla i mig ett gäng mediciner, skära mig sönder och samman av ångest. Jag ville inte - men var tvungen. 

Hur kan man bli avundsjuk på andras olycka? Dessutom i 20 ÅR? Snacka om att vara långsint. Jag har länge funderat och frågat efter vad jag gjort för fel eftersom jag undviks av så många, familjen och släktens svarta får...men nu har jag ändå fått svar på allt. Jag fick uppmärksamhet, det är det stora felet. 
Förlåt, jag ville inte ens ha den. Varför ska jag behöva straffas för det? Jag valde inte att bli sjuk!

Likes

Comments

Tidigare höll jag till på en annan portal och under många år bloggade jag väldigt frekvent, ofta flera gånger per dag. Sen dog den ut lite men nu kände jag att det var dags för något nytt, någon helt annanstans. Nu ska jag bara försöka hålla igång också!
Likes

Comments