Instagram@ida.sjosten

Blev ett kort jobbpass igår sen till pappa och firar han mer med resterande av släkten. Hämtade upp Jane och drog hem till mig behövde tvätta. Hon somnade i soffan väntan på att tvätten skulle blir klar haha! Mötte upp Amanda på grand men hittade inget lockande att ha på sig för kvällen. Handlade mat inför kvällen och det kommer att bli så gott!!

Drog hem till Jane och bakade marängbotten eller hon gjorde jag satt och kollade på haha. Kollade lite på talang, badade i deras jacuzzi så skönt och avslutade det hela med ansiktsmask och lite chips till.

Ikväll kommer tjejerna hit vid fem då vi ska fortsätta med bakningen och laga mat. Sedan vankas utgång kommer att bli en bra kväll.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var som sagt på kryssning onsdag-torsdag blev mycket mat i onsdags för vår del. Först ett stop i Tingsryd på Börjes för att käka deras billigare hamburgare mm sjukt gott är de. Sen i Karlskrona gick vi till ett populärt ställe där dem hade allt från pasta till pizza till kötträtter mm. Jag tog in en oxfilé pasta var gott och inte alls dyrt. Gav 129:- vilket är ett bra pris. Dem andra tog pizza allt från Margarita till calzone inbakad.

Nackdelen med kryssningen var att vi fick vänta sjukt länge för att komma in sen hade dem väldigt konstiga öppettider på sina ställen. Vi kom på båten efter halv nio. Och trerätters middagen som vi hade bokat och betalt var från 1630-1930 och 2030-2230 och vi ville ju också hinna fixa oss. Bordershopen hade olika öppettider men stängde vid 23 så blev snabba ryck för oss.

Köpte med mig 2 likörer en banan och en curaçao och en Bacardi rom för att göra mojitos när det blir varmare ute.

Var inte mycket folk ombord och fanns inte lika mycket att göra nu som på sommaren.

Likes

Comments

Klickade hem ett par sko innan dem liknar ett par skor jag ville ha förra våren men var så populära så dem tog slut snabbt. Ringde runt som en galning till olika städer men tyvärr så hade jag ingen lycka. Men hittat ett par liknande så hoppas dem kommer att passa och är galet snygga på.

Bild: 1 dem jag ville ha

Bild: 2 dem jag köpte

Du hitta dem här —> Sandalett

Likes

Comments

Igår åt vi trerätters på båten och det var lite spännande då man inte visste vad dem hade satt ihop för meny.

Till förrätt serverades hummersoppa med en brödbit.

Till varmrätt kunde man välja mellan vildsvinskarre eller torskrygg. Jag tog torskrygg med potatiskomb, och brynt smör.

Efterrätten var lingonpannacotta.

Hummersoppan var speciell för min smak då jag inte smakat de förut plus att den var mer ljummen än varm.

Torsken mm var inte heller varm utan också mer ljummen vilket var synd. Men det gick ner.

Desserten var god men var alldeles för mätt. Åt endast halva.

Likes

Comments