Försökte skriva ett hejdundrandes långt inlägg om hur fantastisk Wes Anderson är som filmregissör, hur allt han skapar på något sätt alltid och helt naturligt lyckas hålla sin inom ramarna för både "perfektion" och "magi". Men fick sudda ut och skriva om, fundera på meningsbyggnader och vad som var mindre värt att säga. Fick liksom inte till det, inte alls. Så sammanfattar det hela med att jag, på torsdag, äntligen ska få se hans nya filmskapelse Moonrise Kingdom. Jag har längtat för länge, åh så länge att man nästan inte minns hur det var innan man längtade. Men på torsdag, ja då jävlar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Härom natten, efter att Linus fyllt 20 år, så roffade vi åt oss en alldeles bortglömd kundvagn. Och eftersom jag haft turen att hitta mig en alldeles utomordentligt fager gentleman fick jag också bli hemskjutsad i den. På tala om fina män, kärlek och sånt som får en att le lite extra så hittade mig en anonym kommentar under inlägget "Att flytta hemifrån". Blev alldeles kramsjuk. Ska visa er en del av den:

"...Egentligen vill jag inte skriva om ost utan om att jag och min finaste och goddoftande pojkvän har varit tillsammans nu i lite över ett halvt år. Alltså kan man konstatera att du och Linus blev tillsammans i undefär ett halvt år före mig och den bästa på jorden blev ett par. Sen brukar jag konstatera att så länge allt är bra mellan dig och honom så måste allting vara bra mellan mig och den bästa på jorden, i alla fall ett halvt år framåt efter er. Så snällasnällasnälla, kyss honom väldigt hårt, gnaga lite på hans underläpp och överraska honom med något hembakat (även om det kanske blir lite svart i kanten) och ligg uppe hela natten och bara se på varandra, för kärlek gör en så vacker att det nästan kniper tag lite i hjärtat. Lek att du sover men lyssna egentligen på hans andetag och hjärtslag, eftersom det formar en rytm som inte går att hitta i någon låt på någon spotifylista, inte ens den finaste..."

Tack kära du! Åh, blir så himla nyfiken på vem du är. Så himla mysigt skrivet. Ska ta väl hand om mig och Linus. Efter hur det känns så kommer du och din käraste ta väl hand om varandra ni också. Tillsammans har vi det nog alla riktigt drömskt. Låt oss hålla hårt i våra män och alltid överraska dom med hembakat!

Likes

CommentsGosiga hundar som man vill krama om.


Häftiga åk som det aldrig slutar drömmas om.


Massa gosiga familjer, häftiga mammor och charmiga pappor.Tjusiga lägenheter och häftiga platser.

Likes

Comments

Ja, nu är det för tusan på tiden igen. HEJ, HÄR ÄR JAG! Jag lever och frodas var dag som vanligt, dock allt mindre duktig på att ens skriva dom minsta av meningar här. Hoppas inte allt för många av er förlorat hoppet och lämnat! Vi tar och börjar med en liten check från vad min Instagram har haft att erbjuda under den senaste tiden:

En dag tog jag med min lillebror till staden där vi vandrade omkring. Sen blev vi tvungna att fika.

Jag skaffade mig Detektivbyråns album E18 på vinyl som jag egentligen velat haft så himla länge! En annan dag träffade jag fina vänner i parken där vi förtärde oss med alkoholhaltiga drycker, jordgubbar, nutella, kaffe och vitlöksbröd. Sen läste jag ut körkortsboken, på två dagar (!!) efter två långa år. Mitt lämp. går fortfarande ut i oktober så nu måste jag för tusan skynda på med det här alltså!

Och mitt i allt körkortspluggande ringde mamma över FaceTime.

Vi begav oss till CCC för att kolla på fina vänner i klänningar och kavajer. Här har vi Simon och Matilda, så otroligt tjusiga!

Jag har fortsatt jobba på nätterna i packsalen på NWT. Lite så här kan det se ut. Dock har jag faktiskt nyss sagt upp mig som sommarvikarie. Kommer börja på H&M, ute vid Bergvik istället! Känns bäst att övergå till dagjobb, och att lönen är skymycket högre är ju inte heller så dumt! Kom och besök mig i sommar vetja! Ska ge er världens bästa service.


Och idag hälsade jag på Wilhelm som tog studenten! Han fick en vinylskiva av mig, precis som jag fick av honom förra året vid min student! Därefter begav hela familjen till Rebecca som också tagit studenten! Grattis till er båda, och varenda annan liten studentfilur!

Likes

Comments
I lördags bevittnade jag Hiroyuki Moritas film The Cat Returns tillsammans med Elina och Nils. Historian berättar om flickan Haru, en ibland lite halvblyg person som inte alltid har turen på sin sida. En dag räddar hon en katt från att bli påkörd. Katten är ingen mindre än Lune, prinsen från katternas rike. Efter händelsen får Haru träffa alla möjliga katter som alla vill visa henne sin tacksamhet. Hon blir erbjuden att följa med till deras rike för att ingå giftemål med Lune och plötsligt verkar hennes liv inte längre vara så händelselöst som förr.

Filmvalet kunde inte ha passat bättre eftersom jag under en tid varit extra sugen på att se japanska animationer. Rekommenderar filmen till alla, den var helt tokigt bra!

Likes

CommentsSå här ser det ut på jobbet! En fredag hade jag hand om löpsedlarna som jag såg till att skicka ut till alla möjliga små affärer och livs i vårt avlånga land. Jag sopade upp rejält med tidningar som jag sedan såg till att förstöra helt och hållet, precis som man ska.

Här har ni mig, hej hej!

Min lillebror sprang fram till mig en dag och berättade om hans alldeles egna superhjälte som han hittat på. Han går efter namner War-Man och har vapen på både armar och ben. "Svingrym", som min bror själv sa i omgångar. Kort därefter hittade jag katten sovandes i min allra största klädhög. Hon såg ut att stortrivas!

Jag hittade inte bara tresiffrigt med followers (ja, jag erkänner absolut att jag kände mig lite halvhäftig och hur glad som helst!) utan också tjusiga åk som man själv önskade sig äga. Åh, en dag ska jag också ha en fin bil.

Likes

Comments


Leonard Cohen


Bill Murray, vid John Belushis begravning.


Audrey Hepburn och en rätt häftig Eastwood.


James Brown.


Jimi Hendrix med sin pappa.


Pam och Jim Morrison.


The Kennedys.


Johnny Cash samt Francis Ford Coppola med Sofia Coppola.


Buster Keaton.


Sammy Davis Jr.


Barack Obama samt Steve Martin.

Fler dunderhäftiga bilder finns här så klart!

Likes

Comments


I veckan kom världens bästa Helena till Karlstad, från Norge, och hälsade på. Det var helt fantastiskt att få träffas och jag ville aldrig sluta krama om henne. Hon flyttar tillbaka igen i juni. Så snart kommer vi kunna ses varje dag om vi vill. Vi hängde på Bryggan, självklart, och Elina hade köpt Chokladdrycker. Rätt så jättegoda faktiskt.

Likes

Comments


Härom dagen begav jag mig till stadens brandstation där jag, tillsammans med ett gäng andra brudar, skulle få testa på hur det kan vara i brandmansyrket! Syftet med det hela var, för Karlstad Räddningstjänst, att locka fler brudar till yrket. Under fyra timmar fick vi testa på det mesta! Det var hur jävla skoj som helst. För den nyfikna går det att anmäla sig till gång två, den 8 maj. Efter ett litet mail har ni en plats. Helt gratis och man får värsta goda mackorna.

Och just det, hamnade på tv också.

Likes

Comments