Jag har under åren samlat på mig klackskor, nu ligger dom mest och skräpar, både för ögon och själ!

Jag vill nu bli av med dessa skorna, är du intresserad?

Det är alla klackskor i storleken 40.
Vill du se bilder?
Hör av dig?

Facebook- Leon Hansson
Kik- barahansson
Mail- barahanssont@gmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter min extremt härliga dag vid havet förra veckan så börjar nu skalet falla av.

Jag hade svårt att gå, jobbigt att gå i trappor, ligga o sitta var sjukt jobbigt!
Mina knän svullnade upp och byxor var inte en tanke att ha på sig!


Nu flår jag som, jag vet inte vad, på ryggen!
Sexigt värre, eller inte!

Likes

Comments
Varför passade jag inte in i mitt egna liv?

För att jag inte var som dem.

Jag minns vissa saker är väldigt tydligt, andra saker inte alls. Många obehagliga känslor, minnen, tankar finns kvar och även om jag försökte skaka av mig de så går de inte alla gånger.

Jag byggde upp en frasad, och kanske var de osäkerheten som speglade sig utåt eller en försvarsmekanism men ingen fick se hur det låg till.

Att dem spottade efter mig, skrattade åt mig och att dem äcklades av mig sårade mig, men att visa dem hur stor skada jag tog av det existerade inte, jag skulle inte ge dem det nöjet

Först förstod jag inte varför alla hatade mig så mycket, jag kände mig närmast ratad. Men dem lyckades, Dem fick mig att börja hata mig själv.
Under flera års Elände så antar jag att jag var blev ner bruten. Jag slutade äta, jag slutade sova, jag slutade finnas till.

Men man måste känna på hur de känns att må riktigt dåligt för att uppskatta de som är bra.

jag tappade bort mig själv, jag var vilsen. Allt som fanns i mitt förflutna gnagde i mina tankar dag in och dag ut och mitt val var att bära på de själv, trodde att jag var starkare än va jag var.

Men slutligen tog jag mitt förnuft till fånga och försökte göra något bra av saken, de lönade sig inte att gräva ner sig mer när man redan va begravd.

Jag sträckte på mig och tillät mig själv att vara lycklig. Alla motgångar har slipat mig till den jag är idag, Jag är stolt över den jag är idag

Jag hade en läggning som inte fick existera men som fanns ändå, Var det därför jag inte fick passade in i mitt egna liv?

                                                       


//Anna L

Likes

Comments


Bilden är från Tidningen som intervjuade mig
(HärrydaPosten)

– Jag har alltid varit annorlunda, inte som andra killar. Då är det lätt att bli utstött.

Leon sitter i köket i sitt hem i Hindås och lotsar lugnt och stabilt genom minnena. De kan inte skada honom längre, det känns okej att berätta nu. Värre var det då, när han var yngre och mobbades från första klass.

Umgicks med tjejerna
På lågstadiet på Hindåsskolan umgicks han nästan bara med tjejer. Killarna var han blyg för och han var inte intresserad av samma saker som de. De märkte också att han var annorlunda och höll honom på avstånd. I trean blev utfrysningen värre.
– Då blev det mer verbalt. Det blev dålig stämning så fort jag kom in i ett rum och det var alltid nån som skulle säga nåt om mig. Jag stack väl ut. Jag var väldigt feminin redan som barn, säger han allvarligt och ser upp med rak blick.
– En gång i bamba, i fyran, satt jag ensam när tre klasskompisar gick förbi och sa att de inte ville sitta vid den tjejen. De menade mig. Det var pinsamt att umgås med mig, pinsamt att känna mig.

Pirrade till i magen
En dag när Leon var nio år pirrade det till i magen när en kille gick förbi. Det var inte svårt för honom att förstå vad det betydde. Han umgicks mycket med tjejer och hade inte förstått varför han aldrig blev kär i någon av dem. Nu blev det tydligare.
Utåt sett försökte han dock passa in i normen för sexualitet.
– Man var tvungen att låtsas vara kär i tjejer och att prata om dem på ett visst sätt. Jag låtsades vara nån jag inte är.
Ju äldre han blev desto värre blev mobbningen. På högstadiet på Rävlandaskolan hade han inte en enda vän. Han var alltid hemma på fritiden och målade eller skrev mörka noveller och berättelser, fokuserade på en annan verklighet än sin egen.

Familjen tog det med ro
När han var 14 berättade han för sin mamma att han var homosexuell. Familj och släkt tog det med ro, de hade redan anat det sedan länge. Att berätta kändes hemskt, säger Leon.
– Men det var skönt efteråt. Jag är väldigt tacksam över att det gått så bra med den biten.
Efteråt berättade han det för en som han trodde var en vän. Personen lovade att inte säga något, men några dagar senare visste alla att han var intresserad av killar. För Leon betydde det ett ännu större mörker.

”Folk spottade efter mig”
– Det blev en massa kommentarer, de skrek bögjävel, folk spottade efter mig, de gick undan när jag gick förbi i korridoren. Antingen var jag osynlig eller syntes som en spottkopp.
Trots att mobbningen pågick öppet kände han inte att han fick någon hjälp av varken lärare
eller kuratorer. För att komma undan skolkade han allt mer. I åttan gick han knappt till skolan alls. Och mobbarnas ord gick rakt in.
– Jag hatade mig själv och hela högstadiet önskade jag att jag varit någon annan. I vissa stunder försökte jag vara mer som andra, mer maskulin, men det gick inte.

Kontrollerade vikten
I en värld där så lite gick att påverka började Leon utveckla kroppskomplex. Han gjorde allt för att bli smalare, det var något han kunde kontrollera. Ibland var han så trött eller yr av den låga vikten att han inte kunde gå till skolan av den anledningen.
Den dåliga närvaron gjorde att han fick gå om åttan, men också i den nya klassen tog mobbningen fart. Han hoppade av och nästa läsår började han på Hulebäcksgymnasiets IV-program för att läsa nian där. Trots att han hamnade på en ny ort följde mobbningen med och han fick alltid sitta ensam.
– En dag när jag skulle gå nedför trappan skrek ett gäng killar åt mig att jag skulle dra ner byxorna så de kunde knulla mig en och en. Jag åkte hem och grät. Läraren ringde mig samma dag och frågade vad som hänt och jag berättade. Hon sa att det är inget fel om du är homosexuell, men du är så ung så det kan du inte veta. Jag sa att jo, jag vet att jag är det. Då började hon ifrågasätta mig. Det var som att få ett slag i ansiktet. Det var mer prat om mig än om händelsen.

Hoppade av skolan
Lite senare bestämde sig Leon för att hoppa av IV-programmet också. I stället jobbade han på olika praktikplatser och fokuserade på att försöka må bättre. När han var 18 kände han sig tillräckligt stabil för att ge IV-programmet ett försök till. En kusin och dennes kompisar skulle börja i samma klass, vilket gjorde allt mycket tryggare. Han hamnade i ett sammanhang där han kunde lära känna människor. Och hade blivit tillräckligt stark i sig själv för att våga prata med folk och synas.
– Någon sa till mig att det var en bög i huset men jag brydde mig inte. Jag hade folk omkring mig som jag kände. Jag kunde stänga av och inte bry mig om allt.

Fick ut sitt betyg
Ett år senare hade han grundskolans betyg i sin hand. Och han hade tyckt om att gå i skolan.
Någon gymnasieutbildning har det inte blivit ännu, men i mars börjar han en utbildning inom service och vill rikta in sig på mode. Tiden fram tills nu har han framför allt använt till att arbeta med sig själv, att tillåta sig att vara stolt. Han har fått många nära vänner och börjat stötta andra utsatta genom sociala medier. Han har också hittat en ny passion: Genom feminina kläder, peruker och, framför allt, smink har han hittat sätt att gestalta sig själv.

Stolt över sig själv
Att Leon älskar det som traditionellt ses som kvinnligt betyder inte att han vill bli av med sina manliga sidor. Han har båda i sig och vill kunna uttrycka dem på ett sätt som känns sant mot honom. Han är Leon, helt enkelt.
– Jag vill visa att jag vågar vara annorlunda och stoltsera öppet med vem jag är. Jag vet att det är väldigt många unga runt om som inte vågar vara öppna med vilka de är. Jag ser mig som ett levande bevis på att det går.

Likes

Comments

Hej hej!

Jag fick paket hem idag, två faktiskt!
Ett utav dom var dock inte till mig, F*uck!
Men i alla fall. Beställde dessa borstarna för ett bra tag sedan, fick dom nu, väntat med spänning.
Jag har inte testat de än, men de känns superbra, lätta och sjukt goa. Det är nog väldigt bra att jobba med, skall bli kul!

På instagram la jag även ut två stycken bilder på nya ögonskuggor jag införskaffade mig förra veckan (tror jag)
Dom har jag testat, jag vet inte vad jag tycker än, men ett utlåtande kommer säkert om dom!
Jag länkar min Instagram HÄR
Där är väldigt mycket blandade bilder på allt som rör mitt liv och mina intressen!

Folk har frågat om den innan, Men det är samma namn som på bloggen (barahansson)

Likes

Comments

Sist jag använde dessa skorna så fick jag sån skoskav, blåsor, bubblor, sår! Härligt värre!

Jag skall jobba ett kort pass idag, spännande!
Får se va vi har för nya erbjudanden och kampanjer(?)
Slutar klockan 17 redan. Så vad gör man resten av kvällen?
Tips?
Va vill Du läsa om? Kom gärna med förslag!

Tips tips tips!
Kanske en makeup-video?
Likes

Comments


För övrigt så ser ni Första bilden på mig utan Makeup
Mitt privata jag Nu sitter jag med kaffet bredvid mig, skrivandes som en tok, här igen.
Jag har haft tre veckors ledighet nu, Min semester har givit mig mer än vad jag kunde önskat!
För att inte tala om min bränna, och att jag ömsar skinn, haha!
Logga 4,5 timma vid havet när kroppen inte sett solljus på fem år kanske inte är det bästa, men lätt att vara efterklok.

Snart skall jag göra mig klar för att åka till jobbet... Det är Gothia Cup nu också, då är det förmodligen massor att göra!

Jag jobbar som säljare inom en kedja som heter "Glitter". Många vet säkert va det är för slags butik. Glitter har allt ifrån Olika typer utav smycken, Hår-accessoarer, löshår etc. 
Jag är just nu den enda manliga säljaren inom Glitter sverige, Vilket är både spännande och roligt. Man hittar sällan Killar i sådana typer utav affärer.  Jag trivs med mitt jobb och jag är hur glad som helst att jag fick in foten inom företaget. 
Sen har jag chockerat mig själv också, jag trodde inte att jag skulle kunna vara en duktig och bra säljare, Men där hade jag fel.

Jag skall försöka åter igen att uppdatera mer och visa mer hur vad och varför jag lever och ser ut som jag gör, haha!

//Leon

Likes

Comments

Ja, eller vad säger Ni? 
Jag får ofta frågor om mina bröst så som...

1. Hur stora är dom?
2. När gjorde du din Operation?
3.Hur känns dom?
4.Är dom Mjuka?

Öh, vänta lite, va?!
Frågan man ens sådana frågor om man inte känner varandra. Visst jag är Öppen som person, Vidöppen, så vinden tjuter i alla mina hål. Men att ens fråga sånt, nee jag vet inte...

Men får ofta frågor om mina bröst...
Kom och kläm, hejhopp!

Ta reda på fakta innan du öppnar munnen brumm! 

Det är ju kul att folk tror att jag betalt med än 50.000 för mina bröst, och att de tror att det ser gjorda ut...
Älskar de!

Likes

Comments
Alla har vi någon gång gått med mörka tankar, självdestruktiva beteenden och utsatt oss för situationer som inte varit bra för än.

Jag har många gånger utsatt mig själv för situationer som jag sedan fått ångra.
Har haft tankar som fått mig att vilja strypa mig själv.

Som tonåring och i puberteten så är ju kroppen som en enda stor tickande bomb. 
Man är glad ena stunden, gråter efter det och skriker och slänger saker. Sån var jag.
Jag har alltid haft en kvinnas "hormon-rubbningar". Gråta, skratta, le, asgarva, allvar, gråta, gapa, Glad...
Under helaa min uppväxt.
Men tillbaka till det "mörka" tankarna.

Jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag skrev ner alla mina koder och lösenord för att jag trodde jag skulle dö.
Jag satte mig ner och skrev ner alla mina lösenord till olika konton på nätet. Mina bank-konton osv, Så att mina nära kunde radera och ta bort sånt när jag dog. Jag hade dödslängtan och sån dödsångest. Men det var aldrig något jag vågade berätta för någon.
Jag var ofta ensam och rädd, bland tusentals tankar om döden, våld, oro och ångest.
Puberteten var ett helvete för mig och min kropp, mina tankar... Min hjärna blev överröst med frågor som ingen kunde besvara.
Jag fick mer hår på hela kroppen. Jag äcklades mer eller mindre utav att få de där håret ovanför... Ni vet vad.
När jag var nio, började puberteten göra sig synlig. Jag fick lite fjun på de där delarna folk inte vågar säga högt... 
Könet, ballen, kuken, snoppen.. Kalla de vad ni vill, jag använder ordet KUK!
Jag började redan då, som nioåring att raka mig. Jag avskydde håret som växte på mig och jag med oro och ångest greppade tag i rakhyveln och rakade bort de där, som för mig var smuts. Usch!
Sikken ångest jag hade då...

Varför jag skriver om detta, det vet jag egentligen inte. Men jag måste ju skriva om mer, mer om livet, synen jag har på olika saker. 

Tonåren var och kommer alltid vara en pina för många. För mig var den hemsk!
Ändå vill jag gå igenom den igen för att ändra på saker o ting, haha!
Jag vet många unga som skrivit och försökt få svar på deras frågor om puberteten.
Kamratposten har ju alltid haft en frågespalt om helt rubbade frågor med allt mer otroligt rubbade svar.
Jag läste det när jag var yngre. men inte fick jag svar på min ångest om allt för förse gick i mitt huvud.
Tankar och beteenden som jag bara ville ta dö på..

Varför gjorde inte dina föräldrar någon?-  Kanske Ni undrar?- Alla pratar inte med sina föräldrar om sådana saker. Det är pinsamt för många. Det var inte pinsamt för mig, Det var förjävligt att ens se och tänka på de. Jag var rädd. Därför vågade jag inte ta upp de. 
Jag fick läsa mig till och ta reda på mina frågor själv, och med hjälp av de har jag nog lärt mig mer än va andra kunde lära mig då...


Likes

Comments

1.Ful på morgonen
2.Älskar att peta näsan
3.Svär mycket
4.Använder ofta ordet bajs
5.Älskar fetaost
6.Har citronpeppar på nästan all mat
7.Har en dold talang
8.Petar ofta näsan, med kärlek och passion!
9.Ser just nu på rederiet.
10.Drömmer om att få åka på valsafari
11.Vill förstora mina läppar *3
12.Längtar ofta till framtiden
13.Älskar att fylla år
14.Blir aldrig full, vet inte hur man gör
15.Dansar aldrig nykter
16.Älskar att vara snygg
17.Tycker mina bröst är snygga när jag klär upp mig.
18.Ballen ligger oftast åt höger
19.Gör ofta konstiga ljud ifrån mig.
20.Skriker emellanåt.
21.Gillar att slåss (på skoj assooo)
22.Min bror kallade mig för Ernie när jah var yngre.
23.Älskar att sjunga.
24.Drömmer ofta helt dunder-psykiskt-störda drömmar.
25.Två av mina kusiner står mig närmast i livet
26.Jag har "fuldagar" flera ggr i veckan
27.Jag bajsar inte!!
28.Avskyr att få komplimanger
29.Har svårt för gravt överviktiga
30.En gång råkade jag svälja en spyfluga.
31.Hade dödsångest och skrev ner alla mina koder och lösenord om jag skulle dö, så milla kunde radera mina internet-konton.
32.Varit singel i ca fyra år
33.Tycker ofta att jag är snyggare som kvinna
34.Jag är blek o vill bli brun men vägrar klä av mig
35.Vill ofta göra elaka saker
36.Vill Inte ha barn i framtiden
37.Vill vara bruden på mitt bröllop
38.Alltid drömt om att bo i villa vid havet
39.Drömt i många år om att få vara tärna på en väns bröllop
40.Älskar att köpa onödiga saker
41.Lägger mest pengar på mat, godis och annat snacks.
42.Vill operera min näsa.
43.Tycker ofta jag är tjock när jag är smal
44.Har haft en tumör
45.Svimmade nästan när jag åkte Balder på Liseberg
46.Snusk ligger mig varmt om hjärtat
47.Vill äga en Herrgård
48.Gillar dyra fina bilar
49.Kallar mammas katt för penis!
50.Trummar ofta när jag är uttråkad
51.Dricker ofta kaffe fast jag ändå inte vill
52.Jag är
bitchig

Likes

Comments