Min tanke var att skriva av mig lite varje dag, för att kunna släppa fokus på världen och bara vara en stund. Att rensa mina tankar, och bara skriva utan konstigheter. Jag skriver endast för min egen skull och är inte ute efter att andra ska läsa. Det är ju som sagt ”bara för mig själv”. Tiden har ju som sagt tickat iväg som vanligt, och något skrivande blev det ej, men det kan ju bara bli bättre.


Jag har bland annat haft tacomys, vart på gekås, hälsat på familjen, lagat matlådor, jobbat, tränat, börjat läsa på en bok och försökt vila lite. Det låter kanske inte som om att jag har haft fullt upp men min kropp tycker det. Nu sitter jag här på söndagskvällen och känner mig sliten, trött och allmänt ont i kroppen. Efter en helg borde man hunnit hitta ny energi, men tyvärr gör jag inte det längre..

Här kan jag ju inte bara sitta och skriva en massa sorgligheter. Gekås var lyckat. Inte jätte mycket folk och skönt att bara strosa runt då jag inte hade någon lista denna gång. Gekås är ju som sagt kärleken i mitt liv. Tur att jag inte bor allt för långt bort utan kan besöka varuhuset med jämna mellanrum.

Tyvärr slutade dock resan hem i ångest. Länge sen jag kände av den så kraftigt, men efter en kväll hemma hos familjen med god mat, släppte det nästan helt.

Finns så mycket jag vill skriva, dock inget speciellt. Ibland känns det som att man vill så mycket men det sker knappt ingenting. Konstigt hur man funkar i kropp och knopp.

Så nu tar jag och checkar ut från denna helg och hoppas på en bra måndag.

Likes

Comments

Det finns otroligt många tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud dagligen, kanske inga världsproblem men tillräckligt mycket problem för att stanna i mitt huvud. Kan man säga att man tappat livslusten, men allt man vill är att leva och ha trevliga stunder. Min energi är helt slut, men jag kan tyvärr inte lista ut varför. Detta är bara en av alla saker som snurrar där inne, som jag försöker lösa genom att börja träna, sova tidigare, äta annorlunda men det känns ändå som att jag är kvar på steg ett.


Det känns som att 24 timmar om dygnet är alldeles för lite tid för att jag ska hinna med att jobba, sova, träna, äta, träffa vänner med mera. Hur blev livet så, för lite mer än ett år sedan kändes det som att jag till o med hade tid över för att bara sitta och inte göra någonting. Kanske är det min kropp och hjärna som spelar mig ett spratt, eller har jag ändrat mitt liv totalt?


Denna tanken lär stanna kvar ett tag till, men tillslut kanske jag lyckas lösa denna rebus.

Likes

Comments