Smekmånaden är redan över

Vi har landat i den verkliga vardagen igen, och i och med det är den fluffiga smekmånaden efter semestern då "det är skönt med rutiner igen!" definitivt över. Så. Över. Ge mig sovmorgnar och rosé varenda dag igen, tack!

Nu skriver vi listor, synkar föräldramötena som självklart ligger på samma kväll, samma tid, ser till att det finns matsäck hemma, alla äter middag olika tider på grund av träningar, det ska vara lagförsäljning, nya jympaskor behöver köpas in, läxornas tid är nu, och herreguuud, orkar inte. Lägger till en Make i Boston på det, så flippar jag fullständigt.

Men samtidigt som jag sliter mitt hår och den gråa utväxten, så kommer jag ihåg att jag minsann har ett frisörbesök nästan vecka! Undrar om jag inte ska boka in lite mera vardagslyx, som en ansiktsbehandling, också? Och banne mig, är jag inte värd lite nätshopping också? Jo. Så. Värd.

Hade nästan glömt hur lite shopping kan lyfta vilken trist och stressig vardag som helst.

Gillar

Kommentarer

Hem ljuva hem,
Jamen så himla bra beskrivet även om jag inte har varken läxor, träningar eller annat bestyr längre. är bara så himla införstådd med att vardagen är här igen. Jag har redan nätshoppat ❤ Kraaam pia
pia-gustafsson.blogspot.se/