På agendan

Idag har jag:

Skjutsat ett barn till vårdcentralen, på grund av rispat öga. Fått bannor av läkare för att jag inte körde in barnet för undersökning redan i söndags. Tack, vrid om den också... Nu sköter vi om ögat fyra gånger om dagen. Och skäms däremellan.

Tagit blodprov. Den som säger att det inte gör ont så man vill gråta, ljuger. "Blev du l e d s e n, mamma?" "Lite..."

Jobbat hemma. Gick långsamt och hade total brist på motivation, antagligen på grund av: känner mig hängig, trött och gammal. Kanske håller på att bli sjuk. Eller möjligtvis gammal.

Marinerat kyckling.

Skjutsat ett barn till optikern. Satt i bilköer och svor över hur mycket jag hatar att köra bil i stan. Stressen med bilköer när man ska passa en tid? Vidrig.

Hängt tvätt som någon annan glömt i tvättmaskinen. Blev sur och skrev arg lapp. Tänker på hämnd. Känner redan nu, att detta kanske gått för långt. (M e n tvätt som legat kvar i tvättmaskinen blir sjukt skrynklig. Inte okej. Det är det faktiskt inte).
I helgen gjorde jag följande:

Vaxade vårt matbord. Hade laddat och gruvat mig i säkert tre, fyra månader för detta. På en pisskvart var det gjort. Inte ens svettigt. Mycket nöjd med min insats!

Lärdom: Bara gör´t! På. En. Gång.
Göra nu: jobba lite till. Sen sova.

Maj och juni, så sjukt späckade månader. Allt roligt ska liksom samlas där, i några få kalenderrutor. Utöver det roliga, allt vardagsbestyr flyttar inte på sig, utan står kvar i samma rutor. Det blir jävligt trångt, ibland.

A n d a s! Tänk: s e m e s t e r!!! Tänk: G r e k l a n d!!!

Gillar

Kommentarer

Villa Ryttarängen,
Oj! Nu verkar det vara lite för mycket. Det där med att köra bil i stan och passa tider det känner jag igen. Vidrigt! Tog en annan väg runt stan idag för att komma fram i tid. Grekland står på min agenda också fast först i Augusti. Tänker att det kommer vara sååå sjukt varmt där då. Smällar man får ta liksom. Sen har du ju ett nymålat hus. Jag har liksom det kvar jag... Kraaam Pia
villaryttarangen.blogspot.se/