Bye, bye!

Jag packar för att resa till London imorgon. Det ska bli en septemberweekend med sol och 20 graders värme, härligt! Men jag packar ändå för alla sorters väderlekar. Så´n är jag. Playing it safe, liksom.

Här hemma tänder vi brasa i höstrusket, gör varmchoklad med minimashmallows i och äter upp den sista osten från Ekesta gårdsmejeri.

Jag redigerar bilder på kvällar och nätter och idag levererar jag bilder från en fotografering förra veckan. Ikväll bestämmer jag mig för att vara ledig men allt är förberett för att sätta igång med redigering när jag kommer hem igen.

Nästa vecka har jag två familjefotograferingar och jag tänker för mig själv, så himla glad jag är att jag tog steget. Att jag hoppade fast allt mest bara var läskigt, att jag startade eget och vågade utveckla min fotografering. Ja, så himla glad är jag för det!

Bye, bye. Packing for a sunny London weekend but playing it safe by bringing my raincoat, too. I light a fire and drink hot chocolate and eat the last cheese from Ekesta. In the evenings and sometimes the nights, I edit picures and today I delivered to one of last weeks clients. Next week I am scheduled for two more shoots and I think to myself, how happy I am for daring to take that leap and start my own business and go pro with photography. Yes, I am so happy about that!

Gillar

Kommentarer

Lena - gott för själen,
Ha en härlig resa! Kram Lena
gottforsjalen.se/