Har haft en otroligt bra helg och nu är det söndag. Har haft det så roligt att det inte ens gör någonting att det är över. Jag vet ju att alla roliga saker händer mig eftersom att alla vill göra roliga saker med mig. Det ända jobbiga i helgen har varit att alla tjatat att jag ska komma dit som dom är. Åh förstår inte ni att jag inte vill vistas mer er?

Ska åka hem senare och träffa min älskling som jag inte träffat på ett tag nu. Saknar min Plutt / Emmy

❤💚💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Love

/ Emmy


Likes

Comments

Har precis kommit hem till min egna säng. Fyfan vad jag älskar känslan när man äntligen är hemma när man druckit.

Har varit på 50 års fest hela kvällen/natten och har haft det hur trevligt som helst. Träffat massa underbara människor och verkligen partat loss med alla! Det bästa var ju såklart att det va gratis alkohol så jag trivdes som en kung. Nu är klockan 5 på morgonen och har precis anlänt hemma. Det blev en ganska tidig kväll. Är van med att supa längre än såhär men det har verkligen varit kul så det behövdes inte mer.. Vet tyvärr inte om personerna jag har på kort vill synas i bloggen så kan inte lägga upp bilderna på festen just nu eftersom jag inte har tillstånd.. Så det får bli en osminkad bild på mig. Vet att ni önskat det länge så nu tänkte jag bjuda på en

Har inget smink alls alltså.Likes

Comments

Hej bebisar! Va har ni för er ikväll? Eller ska jag säga inatt? Klockan är svart halv 4. Självklart är jag on my way till en soft efterfest.

Har haft hur kul som helst förutom att jag hamnade på lion bar. Snacka om underklass bar. Det är nog bara fattiga människor som drar dit. Så pinsamt att sitta där inne.

Ännu värre är att jag var med en kompis som inte har lika mycket pengar som mig så jag va tvungen att ta bussen till nästa fest. Då är det verkligen illa!!! Så mycket bakterier och så mycke smuts! Blä!

/ Emmy <>


Likes

Comments

Asså Gud. Har hamnat på det tattigaste stället i hela världen tror jag. Lion bar.. Vafan är det liksom.. Usch!!! Känns som att jag sitter i slummen. Aldrig mer alltså! Aja.. Får gratis alkohol iallafall..


Likes

Comments

Fredag idag vilket innebär halsa alkohol! Weho älskar mig själv.


Likes

Comments

Det är så gosigt att bädda ner sig i sängen tillsammans med sin kille. Ligger här och myser samtidigt som jag spelar lite på mobilen. Va inte ett dugg bakis idag fast jag drack som en galning igår. Min kropp måste vara van med all alkohol. Love it!

Imorgon ska jag till skolan och fottas med min lärare. Gullig hon är! Såklart förstår hon mig och gav mig sovmorgon tills klockan ett.
Jag är så bra. Imorgon är det även fredag vilket betyder att det är dags att hälla i sig massvis med öl. Åh så gott.

/ Emmy <>


Likes

Comments

Lugn stund på jobbet så passar på att uppdatera, fast jag har inte så mycket att uppdatera med men ni blir antagligen glada ändå. Så ja hur ser min dag ut? Jobb, föreläsning, restaurang mys kanske, sen får jag se. Ta en liten halv slapp dag, kanske gå ut och springa eller liknande bara. Får helt enkelt se, antagligen händer det någonting kul. Imorgon är det Fredag, då blir det skola istället för jobb. Min lärare smsade mig och bad mig komma eftersom att hon vill ta ett kort med mig. Tyckte faktiskt det var rätt gulligt så jag sa Okej. Sen på kvällen blir det sjukaste eventet som jag är supertaggad på, kanske någon annan som ska på det? Sånafall borde ni veta vad det är behöver inte nämna det vid namn. Syrran ska med också, hennes första utgång.

Likes

Comments

Asså helt sjukt. Jag är så jävla bra att jag lyser upp hela stället. Fick seriöst nästan allt gratis ikväll. Tur som fan att min mobil rättar allt jag skriver annars hade allt varit felstavat just nu.

Älskar alla fans. Förutom er reatars...

/ Emmy <>


Likes

Comments

Fyran vad jag älskar alkoholen. Det måste vara den bästa saken som någonsin uppfunnits! Måste vara världens lyckligaste just nu. Får allt jag vill ha.

Har precis blivit bjuden på brinnande shottar! Hur nice är inte det? Alla älskar verkligen mig!!! Fyfan vad jag är bra! Alla måste verkligen älska mig.

Emmy det namnet kan ni aldrig glömma för jag är världens bästa!Likes

Comments