Ja ni, hej igen! Idag rang de mig och bad mig komma till Baronessan. När jag kom dit stod där en massa från TV-redaktionen och så och de frågade mig: Emelie, vi behöver en fotomodell! Skulle du vilja ta med någon av dina kompisar så kan ni bli fotomodeller tillsammans. Jag bara: Jag tar med Sandra Silverlee! Och så skickade jag en bild på henne, så de skulle se hur hon ser ut och de bara: Ni är med! Gratulerar! Imorgon kommer jag få ett eget TV-program och det kommer heta Bara Emelies tror jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag skrev ju i förrgår att jag skulle rida mina två sötisar igår, men så blev det inte. Jag behövde åka in till doktorn och hon tog bort mitt bandage så nu har jag fri hand! Woho, det var sååå jobbigt att ha det. I alla fall tog jag båda de till Silverglades Ridbana i Godset. Det var fint med utsikten!

Likes

Comments

​Hej allihopa! Nu är det så att jag är förlovad, men inte med vem som helst, utan med Esther Silverlee! WOHO!

Likes

Comments

Hej! Det var ju bestämt att jag skulle köpa Middi (Midnightboy läs om här!) men det blev en TILL häst! Så det blev en två hästar idag! Middi och Darkie! I alla fall så släppte jag de i hagen så de fick vänja sig vid varandra och det dröjde inte länge förrän de galopperade runt som galningar! Tyvärr är jag sjuk och sitter inne i min stuga nu medans jag ser de galoppera runt där. Herman har lovat att ta in och fodra de när som helst! Det är skönt att slippa oroa sig för det också men det blir bra, säger jag alltid. Jag har inte ridit på länge nu, eftersom jag varit sjuk så har Herman låtit mina hästar gå på lektioner. Men hur sjuk jag än är imorgon så ska jag se till att rida de båda! Herman sa åt mig att vara försiktig för de är väldigt heta och jag har stukat min handled så jag får inte hålla för hårt i tygeln, har de sakt. Det är otäckt att ha bandage men rida får jag!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Emelie och här på min blogg kommer ni få följa flera olika hästspel. Mest SSO! Hoppas ni hittar vad ni söker!

!OBS! Jag kan ta screenshots!

Likes

Comments