Header

Nämen hallå där!
Long time no seee..

Jag vet jag har varit lite dålig på att uppdatera här det senaste. Men om ni hade sett hur jag ser ut just nu, hade ni förstått varför. Hade jag försökt gå in på bolaget nu hade jag blivit nekad och dom hade kollat mina fickor. Jag ser ut som något man hittar på plattan en lördags natt..

Hur har ni det nu då? När julen börjar komma krypandes och flåsa en i nacken. Varenda butik rockar jullåtar och röda tröjor!
Här hemma går vi alla omkring och haltar..
Ja förutom Elton, men det är ju han som förstört hälsenorna på oss allihopa.
Kan vi ta en minut och bara prata om det här? Hur brutalt mycket jag HATAR gåstolen som min bebis far omkring i..
vem kom på att det var en bra lösning att sätta ungarna i en gåstol? Den är fruktansvärd och smärtan du känner när han kör på ens hälar eller kör över en tå. Den är obeskrivlig! Du ser först vitt vid själva smällen, sen övergår det till stjärnor och sen kommer illamåendet.
Man är livrädd när man hör honom komma åkandes runt hörnan, alltså jag avskyr gåstolen! När jag ser den känner jag hat och avsky. Vilken fruktansvärd uppfinning, den borde användas som tortyrredskap på pedofiler och våldtäktsmän.

Bara det där ljudet utav dom små billiga plasthjulen som dras mot parketten i ilfart gör så man biter ihop käken och väntar på vad han ska klippa den här gången. Är det hälsenan? Eller en tå? Inte nog med att han kan köra sönder hälsenan med kanten på gåstolen. Sen finns det ju
8st förfärliga plasthjul (dubbelhjul) som kan kapa halva tån.. Man kommer liksom inte undan! Det enda du vet är att det kommer göra ont, sen vart det gör ont det får du se. Lite ryskroulett över det hela. Ryskroulett med en 6månaders..

Den som kom på gåstolen, har inte barn själv och har förmodligen aldrig blivit påkörd utav en heller..
Då hade dom gjort skumgummi kring hela och innertofflor hade medföljt!

Nu blev det ett helt inlägg om gåstolen? Jag svävar iväg som vanligt.

Ja ja jag som har vart så dålig på att uppdatera, kan väll likaväl slänga in ett nytt inlägg om allt det viktiga jag har att berätta.

Men tills dess får ni ha det gott och ni med barn som inte har gåstol ännu. Tänk över det här beslutet noga. Det kommer att bli den värsta julklappen någonsin och den kostar mer än pengar. Du blir av med kroppsdelar och kommer behöva bettskena under tiden den används.

Till er som väljer att skaffa en, säger jag!
YOLO.. 🤘🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Hörre ni, det här med att duscha med barn? Varför utsätter man sig själv för det? Man sitter och tänker "fast varför skulle det inte gå? Så svårt kan det inte vara"
Sen står du där med shampo i hela ögonen, blodsmak i munnen och har skurit dig så halva hälsenan blottas (nästan iaf) där står du med munnen full med shampo och sjunger alla möjliga barnsånger du kan komma på. Barnen sjunger också, eller det beror lite på hur du ser det? Dom försöker överrösta med den där skräniga falsettrösten dom är så duktiga på att få till. Tänk att dom kan gå upp så högt ändå?
"Blinka lilla stjärna" blandas ihop med "klappa händerna" och tillslut så är du snart uppe i den där skräniga falsettröster du också.

Nu försöker det ena barnet ta sig ut ur matstolen du satt den i och för att förhindra detta gör du nu ett desperat försök till leken tittut! Inte för att du ser något med den mängden shampo du har i ögonen men det vet ju inte dom. In rullandes bakom draperiet kommer nästa barn, som nu likt en blodhund har hittat dig trots kamouflering utav duschdraperiet. Jag vet inte hur det är med era blodhundar, eller förlåt menar barn.
Men min blodhund blev inte glad när han fick vatten över sig. Så nu har jag den argaste bålgetingen du kan hitta, som slåss för sitt liv mot vattenstrålarna som stänker mot honom.
Ja men varför skulle du in hit för då?
Nu blir ditt andra barn (ni vet det barnet i barnstolen som du lekte tittut med) svartsjuk för att den andra minsann får duscha med mamma men inte den?

Du gör ett tappert försök på en halvdan rakning, det är ju sexigt med tiger mammor sägs det? Bär upp dina ränder med stolthet (bristningar) ja? Amen nu har jag gått all Inn och har även randiga ben!

Så nu har jag duschat med två barn och jag kommer ut med shampo i halva huvudet, haltandes med ett ner blodat ben (haltar för att bålgetingen körde över mina tår) illröda ögon så jag hade ju failat på varenda nykterhetskontroll NÅGONSIN! Och är svettigare än vad jag var innan jag gick in i duschen.

Men jag luktar åtminstone allt annat förutom bebis bajs och spya!
Det måste vi ju se som vinst?

Ha en bra dag åh ni fräscha människor där ute.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Hoppas ni haft en fin vecka hittills? Min vecka har varit bra. Fram tills igår ungefär då min äldsta gömt fjärrkontrollen till tv:n..
Amen det är lugnt? Han är inte ens två år, så det lär ju inte vara så svårt att hitta den? Jag hittar alla gömda julklappar varenda år. Så det här blir en lätt match. Jag har nu letat i fyra timmar och jag hittar inte den förbannade kontrollen. Jag har letat exakt överallt och den finns inte här. Det är ju nu frustrationen börjar komma och man börjar bli lite mer aggressiv i sitt letande. Saker flyger överallt och Charlie står med ögon stora som tallrikar.. Morsan har lost It!
- Älskade Charlie vart har du lagt fjärrkontrollen?
Han tittar på mig och sen går han iväg till köket. Ja!! Nu hämtar han den..
ut kommer han med ett glas...

Okej! Ta det lugnt, märker han att du är irriterad så kommer han aldrig visa vart den är!
- Mammas Älskling vart är fjärrkontrollen?

Han höjer upp armarna frågande och säger
- La!

Okej.. Nej fråga en tvååring är lönlöst. Jag letar lite till!
Men nu kommer man till det här stadiet att man håller på att tappa det helt!
Han leker med mig! Han flyttar den allt eftersom jag letar. Han måste göra det? Den är ju ingenstans?? Han måste flytta på den??

Om han tror att han kan överlista mig, så tror han så fel! Ingen överlistar mig. The game is on!
Det är ju nu i efterhand jag inser att jag förmodligen tappade det fullständigt. Eller nej inte förmodligen.. Jag tappade det totalt och satte Charlie i matstolen. För att han inte skulle kunna flytta den.
- haha! Nu du. Nu ska vi nog allt se att den kommer fram, vad ska du göra nu då? När du inte kan flytta den. Haha game over! Och jag vann.. Jag vinner alltid!!
Skratta du bara, jag ska nog hitta den. Du trodde du kunde överlista mig, men du glömmer en sak. Jag är din mamma! Jag vet allt. Jag har skapat dig! Jag äger dig!
Om två minuter är fjärrkontrollen upphittad och kom då ihåg, att jag vinner alltid..

Jag har fortfarande inte hittat fjärrkontrollen!!
Så efter långa korsförhör och mutor beståendes utav russin. Så har vi fortfarande inte fått fram den.

Jag har nu insett att min (vad jag trodde) gangster boss till två åring. Inte heller vet vart den är!

Så till alla småbarns föräldrar där ute, håll hårt i fjärrkontrollen..

Likes

Comments

Halloj!
Jag sitter här och längtar efter att få gå på Ica Maxi själv. Bara att få gå där i lugn och ro med min skanner. Ni som inte har barn tycker jag är hel knäpp och jag förstår det. För er är handling ett måste och man väntar in i det sista med att handla.
Ert största problem är att orka gå dit, komma på vad ni ska äta och sen den där vassa kanten på mjölkpaketet som alltid ska sticka en i benet påvägen ut i bilen.

Själv står jag där med listor, högar utav Libero kuponger och röda tygpåsar.
Väl framme på maxi så är det 45minuter utav ren militärövning. Det är 45minuter utav pedagogik, taktik och snabbhet. Två åringen har tröttnat redan vid shampo avdelningen. Där ser man hur folk står och väljer kroppstvål med omsorg. Doftar på varenda en och kommer sedan gemensamt överens om vilken tvål dom skall ha.

Här hinner vi inte lukta! Grabba första bästa, allt luktar ju bättre än bebis kräk och svett? Så jag kan ju bara lukta bättre?

Den där skannern har dom nog placerat med flit, för att vi småbarns föräldrar ska få den i huvudet sjuttioåtta gånger och behöva plocka upp den ifrån Maxigolvet sjuttiofyra gånger.
När du väl har krigat dig igenom halva maxi och tagit dig till frukten. Så har ditt barn hittat gallret under fötterna, så nu kommer han sparka på det dom resterande 20min du har kvar. Men frukten är föräldrarnas back up! Där kan du kamma hem dom där fyra minuterna du sumpat, när du plockat upp skannern ifrån golvet sjutusen gånger. Bananer! Inget barn kan motstå havet utav bananer och där har du ditt guld! Nu gäller det att vara snabb. Grabba allt du vet att du behöver, innan barnet ätit upp bananen.

Inköpslistan gav du till ditt andra barn och när du nu ska ta tillbaka den har du bara en halv lista kvar och en blöt disktrasa i handen. Du försöker tyda dom utsmetade bokstäverna tillsammans med pappersbiten som sitter i mungipan på din nu missnöjda bebis.

Okej nästan färdig! Vid det här laget har din äldsta ätit upp sin banan och har nu börjat packa upp varorna du så fint placerat perfekt i dina röda tygpåsar.
Det är banan överallt och du försöker torka av det värsta kladdet ifrån händerna, samtidigt som du får en purjolök i huvudet hela tiden. Ansiktsmasken utav banan får sitta kvar! Nu drar vi mot kassorna.

Det är nu man som förälder kommer till det mest kritiska läget. Där står man och håller andan, kikar mellan fingrarna...

Jag pratar såklart om den fruktade avstämningen. föräldrars värsta mardröm. Tänk att behöva plocka upp varenda vara igen.. Det är då man ser sitt liv passera revy..

Men har du tur! Så slipper du avstämning och du kan glida ut till bilen. In med påsarna, in med ungarna. Väl hemma sen går det fort, två åringar är dom snabbaste upp packarna som existerar. Där märker du också att du glömt hälften och att du har en halv mosad banan i påsen.

Så en ensam tur på maxi? Där pratar vi egentid
👌🏼

Nej tackar vetja handla online! Det bästa beslutet jag tagit. 👏🏻❤️

Likes

Comments

Halloj..
Söndags kvällen är på intågande och vi kör pizza till middag idag. Gårdagen var lugn och vi spenderade den genom att rensa här hemma.

Vi gick och la oss relativt tidigt för att vara oss, men jag har haft några riktigt tuffa nätter den här veckan. Så jag behöver lägga mig tidigt!
Men jag hann knappt stänga ögonen innan jag hade en flåsande varm kropp klistrad på mig. Händer överallt som en bläckfisk och inte spelade det någon roll heller att jag sov.. Utan här går vi fram som en bulldozer och finkänsligheten existerar liksom inte.
Han delade med sig utav både saliv och andra kroppsvätskor till denna trötta mamma.

Efter att ha försökt avfärda honom ex antal gånger, så vänder jag mig om och där ligger han. Klarvaken, skallig och täckt i dregel. Han skiner upp som en sol när han ser mig och grabbar med engång tag i mitt hår.

Nu trodde ni det var min sambo jag talade om.. Men nej! Den slemmiga bläckfisken är våran 5månaders gamla son, som min sambo så fint placerat i våran säng. Medans han själv gått och lagt sig någon annanstans.

Så där satt jag nu med en övertrött bläckfisk, eller jag menar bebis och såg hur min sömn försvann bort..

Men bläckfisken klistrade sig fast på mig och somnade. Det är ju något med att se ens barn sova, all frustration försvinner. Tills man inser att man själv inte kommer sova en blund och att ens arm har domnat..

Men sålänge min bebis är nöjd, så är jag nöjd!
👌🏼

Likes

Comments

Go kväll på er, eller ska jag säga Ugg!
Det är lite så jag känner mig idag. Som en hjärndöd Neandertalare fast istället för en träklubba som tillhygge, går jag runt med en kaffekopp i handen.

Sömnlösheten börjar ta ut sin rätt och jag platsar mer och mer i serien Walking Dead.. Snart behöver dom inte ens sminka mig till en Zombie.

Där står jag i mitt nattlinne och vaggar nätterna igenom. Första 2-3timmarna så har man den där ömma mammarösten och man sjunger så vackert. Små buffar lite och tänker (men min stackars älskling)

Efter sex timmar så låter man som Lordi (det finska rockbandet som vann Eurovision för något år sen)
Och man buffar så mjölksyran sprutar!! Dina tankar om hur synd det är om din älskling. Har istället gått över till hur synd det är om dig själv och du hamnar i något slags självömkande stadie.
Lite som den scenen i kejsarens nysa stil, där han är en Lama och sitter ensam i djungeln i ösregn. "Har ni sett något liknande? Rätt sorglig syn va? Ni kommer aldrig tro det. Men den där stackars trötta självömkande mamman var engång en helt vanlig människa" En människa som sov om nätterna och luktade gott. Här sitter hon nu ner dreglad med en skrikandes bebis i famnen.

I klippet här nedanför ser ni mig! Jag är laman.. Fast halv naken och med en ledsen bebis i famnen.

Nej nu ska jag ta mig en varm dusch!Likes

Comments

Hallå där mitt i fredagsmyset med munnen full utav popcorn!
Eller ja hälften ligger mellan brösten..
Det kan ju inte bara vara jag som har det problemet? Det är ju därför man tar en stor popcorn när man går på bio? Innan filmen har börjat, så har man ju en halv majsodling där mellan tuttarna och saltet ska vi inte ens tala om..
Så sitter man där och tänker (men Gud vad popcornen tog slut fort) så kommer man hem och där har man popcorn på golvet till en halv film till.
Är ni såna som tar ett popcorn i taget? Eller proppar ni så det svider i mungipan?

Det är ju också ganska gulligt! I början utav mitt och Oscars förhållande. Så hade vi en skål chips och en liten dipp. Där mös vi under filten med tända ljus och dippade ett chips i taget.

Nu ligger vi i en varsin del utav soffan, med varsin skål och varsin dipp. Vi kan inte dela, vi börjar tjafsa och hets äta för att man tycker den andra äter för fort.
Men det finns ju vissa regler när man dippar? Man dippar ju ett chips i taget! Om det inte är jätte litet. Då får man ta flera små?
MEN MAN FÅR JU ABSOLUT INTE DUBBEL DIPPA! Ett chips, ett dipp! Det finns bara ett undantag och det är om chipset går av. Då får du ju gå in med ett räddnings chips och fiska upp det trasiga. Men du får ju inte gräva?! Du får ju bara ta det som är på det knäckta chipset.

Oscar han bryter mot varenda regel! (Som vanligt) Så för husfridens skull, så har vi varsin!

Okej nu skenade jag iväg som vanligt! Mitt inlägg skulle inte alls handla om chips och dipp? Men visst har jag en poäng?

Trevlig helg på er!
❤️

Likes

Comments

Halloj!

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills? Min har varit bra. Lilleman är snorig och hängig. Men Charlie mår bra och fortsätter med sina rackartyg.
Igår skulle det komma hit en snickare, för att sätta upp hatthyllan som inte fanns här när vi flyttade in. Han skulle komma vid 09:30 och kika på lita annat också.

Elton lever fortfarande låda på nätterna, så det är ingen av oss som får speciellt mycket sömn. Men vid 06 fick jag han att komma till ro ordentligt och vi alla tre somnade om!
Vid 07:45 väcks jag utav att någon bankar på dörren. Jag springer upp iförd en kofta och mina schyssta mammatrosor. Där står 7 uppklädda gubbar, med verktyg från topp till tå och stirrar på mig. Lite som brödraskapet utav dvärgar i Hobbit filmerna.. längst fram stod Torrin (eller ja Anders som han hette i detta fallet)

Behöver man 7 dvärgar? Eller förlåt! Behöver man sju män för att sätta upp en hatthylla?
Där står jag med håret som om jag slickat i ett eluttag och försöker vira min kofta runtom mig så tight som möjligt.
- nämen kom in? Stå inte där ute och vänta!
Jag försöker skratta bort att jag precis skämt ut mig inför Torrin (Anders) återigen! Då det var den stackarn som plingade på då jag var illröd i ansiktet och täckt i bajs!
Jag vill inte ens veta vad han tycker om mig.. Han måste ju tro att jag är helt dum i huvudet! En nudist som ständigt ser påtänd ut..

Dom stormade in här, lite som basketspelarna gör i filmen Sunes sommar? Då när Sunes morsa ropar
- Varsågoda
Och dom joggar in i husvagnen..
lite så kändes det igår.
Dom joggade in, rev halva lägenheten och sen joggade dom ut.
Men nu har vi en hatthylla iallafall?
Jag lägger in ett klipp ifrån Sunes sommar här nere 👇🏼

Ni får ha en fortsatt bra torsdag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är mina påsar under ögonen så mörka, så folk skulle tro att jag har solglasögon på mig inomhus.
Det är jag och Ozzy Osbourne liksom haha brother's 4-life! 🤘🏻

Tröttheten är ett faktum och jag fyllde min kaffekopp med bananyoghurt imorse. Vet inte vad som var värst? Att jag inte märkte att jag hällt i yoghurt istället för mjölk, förrän jag drack ur den. Eller att jag bara tittade i min kopp och gjorde en lätt suck. För att sen ta en mun till..
Så när jag druckit upp mitt kaffe (som mer såg ut som något man ser utanför porten en söndagmorgon)

Då känner jag en beläggning på tänderna! Nästan så jag kan dra dom mot varandra och det gnisslar. Om ni var lika störda som mig när jag var liten och testade äta krita (sån vit krita man skriver på svartavla med)
Så vet ni vad jag pratar om! Ja okej ska vi ta en sekund och förklara varför jag satt och käkade krita? Jag lyssnade mycket på band när jag var liten och ja!! till er yngre läsare så gammal är jag..
Men då var det någon unge där som ville vara sjuk och hemma ifrån skolan. Minns inte om det är Nils Karlsson pyssling eller vem det var. Men då käkade han krita.. Sen skulle jag testa det då antagligen och ja det fungerade ju inte!

Iallafall jag kände den där kritbeläggningen och gick in i badrummet. Där står jag med mina solglasögon och ska borsta tänderna medans min äldsta son river ut allt toalettpapper!
Jag öppnar munnen och ser helt plötsligt ut som en överförfriskad raggare, med munnen full utav lössnus!
Kaffesump.. jag tar min tandborste och går ut i köket. Kaffefilter har gått sönder och hela kannan är full med sump..
Det är nu jag skall lägga mig i fosterställning och stirra apatiskt in i väggen. Men vet ni? Det tänker inte jag göra. Det är okej att vara trött? Min unge har varit vaken hela nätterna i 9dagar nu och med all rätt så käkar jag kaffesump och spya! Eller förlåt menar kaffe med yoghurt.. Men till mitt försvar såg det ut som spya!
Eller med all rätt är det kanske inte, men det är iallafall inte så konstigt att jag käkar kaffesump och ser ut som Ozzy Osbourne!

Då tänker ni, amen det här är ju ditt andra barn? Har du inte vant dig vid det här laget? Och nej det har jag verkligen inte. Då min äldsta sovit hela nätterna sen han var 4mån, med enstaka undantag. Så nu har även jag hamnat i Valium morsornas rike! (Självklart tar jag inte det) men på filmer så gör dom det och jag drog bara den referensen!
Äsch?! Varför ska jag förklara mig? Jag är ju Ozzy Osbourne? Jag tar vad jag vill..

Jag önskar er en trevlig måndag mina vänner.
(Jag kanske borde skaffa en sån nackkrage som Ozzy har? Så kan jag vila mot den och fortfarande se vaken ut?)
Nej nu skenar jag iväg..

trevlig måndag!

Likes

Comments


Äntligen är fredagen här, är inte fredagar bara allmänt lätta?

Charlie sover för tillfället och Elton leker i sitt babygym, eller under soffan...

Min gårdag bestod utav rent kaos haha, som vanligt i den här familjen! börjar tro att jag har mer än två barn att klä på. Vi skulle fika med min tjejkompis som vi gör en gång i veckan. Men vägen dit var lite svettig om man säger så! Pojkarna vaknade på bra humör och båda åt bra frukost. Men ingen av oss gillar att ha varma kläder på oss inomhus (svettiga familjen haha) så vi blir väldigt tjuriga fort. Jag la upp en taktik och började mig uppifrån och ner. Så att jag skulle slippa stå svettig i underkläder och skämma ut mig igen. Så jag rotade fram det enda rena plagget som inte hade en bebisspya på sig och försökte mig på någon slags lätt sminkning! Tyckte ändå jag lämnade lägenheten med att se ut som en dragshow artist..

När Charlie var påklädd och skötväskan packad, så var det bara Elton kvar. Jag såg ljuset och tänkte för mig själv (ja det här var ju enkelt!) i ögonvrån ser jag då Charlie gå förbi badrumsdörren naken med en blöja kring ena benet Amen Jesus Amalia (sist hade han satt den på huvudet! så jag blev väldigt lättad över att den hängde runt benet denna gång)

På med kläderna igen och ner i vagnen! Det är ett säkert kort och jag skall precis lägga ner Elton och då lägger han en jätte spya rakt på bröstet. Jag står i en sekund och tänker "amen det kanske inte syns? dom kanske tror att det ska vara en stor vit fläck på min svarta tröja? marmor inspirerad look?" Okej nej jag insåg ganska snabbt att det inte kommer gå vägen..

Så nu står jag där svettig i underkläder.. I min lilla Jolle som läcker in vatten (ni vet den där jag och sambon satt i förra veckan vi skulle iväg)

Men likt Jack Sparrow så kom jag iland och med stora steg klev jag av bussen i Haninge Centrum. Båda barnen nöjda, Jag har inte en nerspydd tröja på mig och trots att jag ser ut som en drag show artist ifrån Rupauls dragrace, så hade vi en bra dag!


Relaterad bild

Idag har jag en ny taktik, vi rockar Pyjamas hela dagen och inväntar pappas hemkomst.

Trevlig helg på er!


Likes

Comments