Header

Tjena allesammans. Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Jag kom och tänka på att jag varit så usel på att uppdatera under dom senaste åren..Ja ÅREN!
Jag har som sagt tänkt komma igång med bloggen nu och därför tänkte jag ge er lite info som kan behövas.
Det kan komma att jag kommer med frågar jag vill ha svar på från er läsare eller så kanske ni har lite frågor ni vill ställa mig. Självklart är det okej att skriva i en kommentar här på bloggen, men det kan finnas vissa som kanske vill skriva mer privata saker eller vara anonym osv..

Hur som helst så har jag en mail där ni kan nå mig och den heter: beccasblogg@hotmail.com
Jag har också två instagram konton ni kan följa mig på. Ena kontot lägger jag ut allt o lite till på och det andra kontot jag har kan ni följa min resa till att bli fit.
Mitt vanliga konto heter: Rebeccabergvall
Mitt fitness konto heter: Fittnessjourney_beccab
SJälvklart har jag också snapchat där jag är väldigt aktiv, där heter jag: bbeccii.

Har ni frågor eller några önskemål så är det bara att slänga iväg ett mail.

Ha det bäst!😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är dags för lite förändring, eller en stor förändring. Det är nämligen så att nu denna månad som kommer så börjar min resa till ett mer hälsosamt liv. Jag har många mål i mitt liv, men ett av dom största är att bli fit.
Jag kommer få hjälp av en vän med kostschema och träningsschema. Det kommer gråtas, det kommer svettas och jag kommer ha en hel del träningsvärk. Men i slutändan så kommer det vara helt klart värt det. Detta är inget jag gör bara för att se riktigt snygg ut, men tänk hur bra jag kommer må. Träningen har länge varit nära mitt hjärta, men har aldrig blivit seriöst.

Nu i oktober börjar min resa och jag hoppas ni vill följa med på den. Jag kommer skriva lite om det här på bloggen men för mer bilder så har jag fixat ett konto på instagram ni alla kan följa. Ni hittar den vid namn @fitnessjourney_beccab
Wish me good luck!

Ha det bäst!😘

Likes

Comments

Dehär med att vara kär är ju inget jag någonsin känt tidigare. Jag trodde jag var kär i en kille förr men det visa sig bara nått helt annat. Idag är jag kär och jag kan fan inte sätta ord på hur det känns. Förr trodde jag att jag visste så mycket om kärleken, men jag hade fel. Jag inser nu att det är nått helt nytt för mig.
Detta förändrar hela mig, mitt sett att se på saker, mina känslor osv. Det är som att man är dubbelt så känslig en vad man annars är. Man är skör och känner jämnt några annorlunda känslor jag aldrig känt förr. Samtidigt som det känns obehagligt och läskigt så känns det också så underbart. Jag känner mig samtidigt stark som svag.
Jag blir bara nyfiken vad som ska komma skall och vill ta reda på mer. Dessvärre har man gjort sina misstag med tanke på att jag aldrig suttit i denna sits. Jag klandrade mig själv en hel del men har insett nu att jag inte ska göra det. Alla vi människor gör misstag men många lär sig också från dom. Jag har lärt mig en hel del och inser vad jag vill ha och det känns så jävla bra om jag ska vara ärlig.

Trots att jag kanske inte sitter i bästa sitsen med denna kille just nu så känner jag att man ej kan ge upp. Om jag aldrig haft dessa känslor är det då värt att kasta bort på grund av några hinder? Eller ska jag fortsätta kämpa för det jag vill ha?
Det som är rätt, det kommer alltid med tiden brukar jag säga. Oavsett vad, så kommer jag vara tacksam över att får gå igenom dehär nu. För jag har lärt mig en hel del.

Kärlek är det starkaste som finns och det kan jag själv säga med egna ord. Det är oerhört vackert och så otroligt känsligt.
Jag vet aldrig vart jag kommer stå om ett år och det är inget jag heller kommer blicka framåt till nu när det gäller kärleken. Jag vet vad jag vill ha här och nu och det är det jag kommer vilja kämpa för.

Hur ser ni på kärleken?
Har ni nånsin varit kära?

Ha det bäst!😘

Likes

Comments

Jag tror inte en endaste människa har missat vad som hände igår..7 April-2017 blev Stockholm omskakat om man ska säga det så.
Det var fredag eftermiddag, jag och syrran hade precis åkt in till T-centralen för att ta nått att käka innan vi skulle vidare till Gullmarsplan för att jag skulle tatuera mig. Från att vi satt och garva på donken till att vi gick ner till tuben så vart allt helt plötsligt annorlunda. Jag får en bild skickad från min kompis att en lastbil åkt in i Åhléns, men jag tänkte inte mer på det.
Jag och min bonussyrra blir stoppade vid tuben där vi ser poliser med västar,hjälmar och vapen. Ett larm går igång på Tc, men stängs av lika fort. Meddelanden på mobilen börjar dyka upp "hör av er till alla era nära och kära och kolla så allt är bra". Jag och syrran förstod fortfarande inte allvaret i detta, så vi tar oss upp till pendeln igen för att ta en omväg till Gullmarsplan.
Det var just där allt började, vakterna kliver in på tåget och ber alla lämna station. Helt plötsligt börjar man se folk springa,gråta,skrika och hålla fast varandra hårt i händerna. Varken jag eller syrran visste inte riktigt vad vi skulle göra. När vi kommer ut från station och upp vid city terminalen så var det folkmassor överallt och man var helt infångad där.

Jag och syrran bestämde oss för att gå in till Cityterminalen då vi behövde ladda min mobil för att kunna få tag i folk. Jag ber mina vänner i stan försöka röra sig till oss då det var väldigt lugnt där. Bara några få minuter senare börjar alla människor springa för sitt liv. Det enda jag får i tanken är "min syster ska inte dö"..jag sliter tag i hennes jacka och i princip drar med henne in i städskrubben på fiket vi satt på. Vi stod där som råttor i en liten bur ich gömde oss. Jag tror vi var ungefär 10pers där inne i det lilla rummet. Jag ser hur alla står med panik, hur killarna har tårar i ögonen, men som vägrar gråta för att hålla tjejerna lugna. Jag minns att min mamma ringde mig precis efter och jag minns att jag hade den tanken i mitt huvud att "detta är kanske sista gången jag hör min mammas röst".
Jag ville säga att jag älskar henne, men jag ville inte göra henne mer orolig än vad hon redan var.

Hädanefter vart vi utslängda från fiket för dom skulle stänga. Jag och syrran börjar helt enkelt promenera den vägen som en vakt bad oss gå. På vägen ser man mer poliser och ambulanser en vad jag nånsin sett. Vi fortsätter en lång bit tills vi möter på ett par poliser som stör och hjälper folk. Vi frågar direkt hur vi kan ta oss till gullmarsplan, men det vart alldeles för långt att gå dit.
Jag stannade upp och kolla mig runt...alla stod med mobilerna i handen. Jag har aldrig sett så många människor prata i telefon samtidigt. Folk stod och hade panikattacker, dom grät,dom skrek,dom kramades osv..

"Jag måste få min syster till säkerhet" var den enda tanken jag hade i mitt huvud. Jag och syrran gick runt och runt och hamnade tillslut på ett fik. Efter drygt en timme när allt började lugna ner sig litegrann så gick vi vidare till en restaurang för att käka. Bortsett från det så hade vi letat efter ett sätt att ta oss hem i flera timmar. Jag hinner ta ungefär fem tuggor av min mat innan jag får ett samtal av min brors flickväns bästavän. Hon hade fixat skjuts. Det var bara att lämna maten och promenera.
Dagen var lång och efter 7 och en halv timmar så var vi äntligen hemma och oskadda.

VIKTIGT MEDDELANDE: Idag kl: 20:00 så hålls det en tyst minut för händelsen igår,för personerna som omkom och för dom anhöriga. Det finns ingen specifik plats, utan man håller denna tysta minut vart man än vill. Om du så vill ha den ensam eller dela denna minut med andra är upp till dig.
Jag hoppas alla är med på detta.

Ta hand om er!❤

Ha det bäst!😘

Likes

Comments

Tjena allihopa!
Hur är det med er? Med mig är det bara bra.
Jag har varit borta något otroligt länge från bloggen, men denna gång har jag verkligen känt att jag inte vill komma tillbaka om jag inte är redo för att gå 100% all in. Jag har haft två otroligt jobbiga år, med mitt humör som svängt upp och ner. Det berodde mycket på vilka jag umgicks med, men dessutom min diagnos(skrivit om det i förra inlägget). Jag gjorde liksom inte det bästa för min diagnos. Jag mådde inte bra alls och jag var verkligen inte mig själv.

Vad hände?
Jo jag tog tillslut tag i mitt liv. Jag insåg att jag inte kunde fortsätta leva på det viset. Jag ställde båda fötterna på jorden och jobba mig sakta men säkert upp till ytan igen. Jag lämna all dålig energi i mitt liv, jag la all fokus på mig och mitt mående.

Hur ser mitt liv ut idag ?

Jag mår super och har ett riktigt bra liv skulle jag faktiskt påstå. Jag är väldigt nära med min familj igen och jag vet dessutom vilka mina vänner är. Jag har inte alls lika många vänner som jag hade förut, men jag har absolut inte en massa "falska" vänner runt om mig. Jag tränar fyra dagar i veckan vilket får mig att må så mycket bättre och mitt mål är dessutom att bli riktigt fit. Jag jobbar heltid och har dessutom ett annat jobb så sidan om där jag säljer produkter för skönhet och hälsa (mer info om det kommer sen).
Jag har tid för att en dag i veckan gå ut med ett par underbara hundar som är en riktig terapi för mig. Att en dag i veckan i en timme ta en lång promenad med ett utav mina favorit djur och dessutom tjäna en slant på det.
En av mina drömmar är väldigt nära på att slå in, men det är en bit kvar. Något jag inte kommer prata om så värst mycket här på bloggen. Det kommer när drömmen väl slagit in.
Mitt boende är annorlunda idag också. Jag flyttade ifrån själva Märsta och bor idag i fina Sigtuna hos två riktigt fina människor. Jag bor nämligen inneboende hos min "bonus syrra" och hennes pappa. Jag kallar henne bonus syrra då hon verkligen är som den lillasyster jag aldrig fick. Jag trivs riktigt bra där, då det är väldigt fridfullt i Sigtuna och dessutom har jag i princip alltid ett leende på läpparna när jag går och lägger mig tack vare min bonus syrra som alltid får mig att skratta om dagarna.

Vad kommer ni få se av mig i år?
I år ligger allt mitt fokus på mina drömmar. Jag jobbar för fullt för att tjäna ihop så mycket pengar jag kan. bloggen kommer få ett antal inlägg om företaget jag jobbar för. Så ni där ute också kan ta del av det.
Träningstips som jag själv tycker fungerar kommer komma ut, likaså med kosten. Träningen för mig är väldigt viktig och jag vill gärna dela med mig utav det.
Mycket bilder kommer komma ut och kanske videoklipp(men inget som är säkert).
Ni kommer få se hur jag arbetar mig framåt till att nå mina mål och vad jag helt enkelt gör om dagarna.

Jag hoppas ni vill följa med mig på denna resa!
Ni kan som vanligt nå mig på min mail: beccasblogg@hotmail.com

Ha det bäst!Ha det bäst!😘

Likes

Comments

Hej allesammans!
Nu var det ett tag sen jag skrev här på min blogg. Jag tänkte redan gå direkt på sak! Jag är ganska velig när det gäller min blogg som ni märkt, men jag har insett att det handlar inte om bloggen...Jag har insett att jag som person är väldigt velig.
Det kommer dom dagarna då jag känner för att ge upp. Jag kan känna att livet är värdelöst och att jag har helt enkelt ingenting att leva för. Det kommer dom kvällarna jag gråter mig till sömns för att jag bråkat med killen jag älskar. Det kommer dom mornarna när jag känner att jag verkligen inte vill gå upp ur sängen.
Jag har mina dagar då jag endast vill stänga in mig själv och försvinna från verkligheten.
Sedan har vi också dom där andra dagarna..dom där mornarna då jag går upp tidigt på morgonen och fångar dagens utmaningar. Det kommer dom där kvällarna jag skrattar mig till sömns med killen jag älskar..nätterna jag dansar loss med mina vänner.
Dagarna då jag känner att jag vill bli något och besanna mina drömmar.

Mitt humör svänger upp och ner runt 5 till 20 gånger per dag. Jag vill berätta en sak för er och det är att jag har diagnosen bipolär.
Jag kämpar mig igenom varje dag med mina tre diagnoser bärandes på ryggen. Jag lever med bipolär, adhd och aggressionsproblem. Vissa dagar är bra, men vissa kan verkligen vara åt helvete.
Jag har aldrig riktigt förstått mig på diagnoser och jag tycker inte om folk som klagar på deras diagnos..MEN jag har insett att alla dessa diagnoser är bara ett namn för ett speciellt beteende man besväras med.
Jag jobbar varje dag med att bli bättre.

Det jag egentligen vill komma till är att jag är den där tjejen som alla inte förstår sig på. Jag är knepig, jag är velig och jag kan vara väldigt förvirrande. Jag blir lätt arg eller ledsen och när det väl händer så kokar det liksom upp i mitt huvud, det blir extremt satt säga. Men jag är också omtänksam och bryr mig om folk. När jag älskar någon och bryr mig om någon blir det extremt på ett annat sett. Jag har inget mittemellan..jag är alltid högst upp eller längst ner.
Min blogg väljer jag att använda som min dagbok, min offentliga dagbok där alla kan läsa hur mina dagar ser ut.
Min blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig, för att folk med samma problem inte ska behöva känna sig ensamma eller för folk som helt enkelt är intresserade att följa mina dagar.

Idag mår jag inte bra, men jag känner en lättnad efter att ha skrivit detta inlägg.
Ha en fortsatt trevlig dag!


Ha det bäst!😘

Likes

Comments