vi börjar med ett hej iallafall

Att skriva det första inlägget är något jag alltid har hatat att göra, speciellt när man har börjat och slutat blogga nästintill hela tiden.
Men på något konstigt vänster dras jag tillbaka till tangentbordet för att skriva av mig alla de tankar och känslor jag har inombords.
Men vi börjar med ett hej iallafall! så halloj!
Det här inlägget är en liten presentation av vem jag är och ni har iallafall fått en liten bild av hur jag ser ut åtminstone. Har inte alltid det där leendet på läpparna men man försöker iallafall.

Så vem är lilla jag? jo men Anni heter jag, jag är en 23 årig mamma,hundmamma och fru som bor i de östgötska skogarna. Så kom ihåg att läsa inläggen med Sveriges mest vackra dialekt haha.
Jag och min man Adrian har varit i ett förhållande i snart 5 år och hösten 2019 bestämde vi oss för att säga ja till varandra. Vi har en 4 årig fransk bulldog som heter Diego och hösten 2020 födde jag vårt första barn, en liten Anastasia. Så hus,vovve,man och barn ja livet kan inte bli bättre enligt mig.

Jag har en hat kärlek till bloggandet, men vem har inte det? bloggtorka, tidsbrist, ja livet kan komma i vägen för att bara sitta med en kopp kaffe eller te och bara sitta och skriva av sig.
Men bloggandet har alltid varit lite som terapi för mig, att skriva ,dela med sig av sina tankar,åsikter och diskutera med andra. Därför hamnade jag här igen.
När jag inte är skrivgalen så spenderar jag en hel del tid på vårt hus, vi håller på att renovera mitt syrum så det kommer komma upp lite sånt här. Jag älskar att använda mina händer (förstå mig rätt) så brukar rita, har börjat med att illustrera på paddan, måla , sy, fotografera och baka, bakelser och mat är livets mening för mig. Man kan säga att min blogg kommer att innehålla en hel del saker mellan himmel och jord.

Hoppas ni fick en liten bild utav vem jag är, kortfattat en 23 årig östgötsk skrivgalen gottegris.
men ni lär nog känna mig mer med tidens gång, så hoppas ni hittar hit igen!
Ha're gött hörreni!


Skulle vara kul att höra vad för bild ni har utav er själva, kommentera gärna kortfattat en liten beskrivning om er!

Gillar

Kommentarer