Anti bucket-list

Hur många gånger har man inte gjort en bucket-list ? En lista där man skriver saker som man vill uppnå under årets gång eller innan man dör. Speciellt så här i början av ett nytt år? Istället för att skriva en sån lista med tänkte jag skriva min egna version utav en Anti-bucket list, Saker jag aldrig vill göra innan jag dör, saker jag inte vill göra om igen och saker jag önskar att jag aldrig hade gjort.

Människan har mycket drömmar och mål som vi gärna delar med oss av, men vi har även många rädslor och saker vi inte vill göra eller göra om. Men det känns som det inte pratas eller att man delar med sig utav det lika mycket.
Så vill ni vara med och dela med er utav eran Anti-bucket list får ni jättegärna göra det, kommentera en sak till varje kategori något ni inte vill göra om igen, något ni inte vill göra innan ni dör och något ni önskar ni aldrig hade gjort


Anti-Bucket list

Något jag aldrig vill göra
_____________________________
Hoppa fallskärmen -
Varför? jag har stor respekt för er som har denna dröm eller har uppfyllt den. Men det är ett stort Aldrig i livet för mig! Normalt sätt är jag en människa som gillar utmaningar, jag vill övervinna mina rädslor då jag tycker det är nyttigt. Men i detta fall föredrar jag att låta bli att göra det, för jag känner att det är större chans att utsätta sig för risk under höjder än på marken.


Något jag inte vill göra om igen
_____________________________
Röka -
Jag slutade röka i slutet av November 2019, jag är skit stolt över mig själv då jag rökte ganska mycket. Jag började smyg röka när jag var 15, började röka vardagligen när jag var 17-18. Mycket utav min rökning var på grund av min psykiska ohälsa, jag manipulerade mig själv till att det lugnade mig. Jag rökte mycket när jag mådde dåligt och 2016 va de är året jag rökte som mest då mitt liv rasade framför mina fötter. Jag rökte ett paket om dagen i 2 år och det blev färre och färre tills jag slutade och jag har bestämt mig för att jag inte vill göra om det igen.

Något jag önskar jag aldrig hade gjort
_____________________________
Sa "Ja" när jag ville säga "Nej"- Det kan vara svårt ibland men det är viktigt att förstå värdet utav ordet "NEJ". Säg inte ja bara för att göra någon nöjd eller till saker du inte vill göra. Jag önskar att jag aldrig hade sagt ja till en hel del saker som har skadat mig i livet.
Själv blev man manipulerad till att säga ja för man fick skuldkänslor då personen i frågan fick en att känna att de var ens fel, när man sa nej. ja ni förstår nog, vi har väl alla varit i någon slags situation där någon inte kan ta ett nej. Ett nej betyder nej, inte övertyga mig. Något jag önska jag kunde ha haft i huvudet som tonårig.Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Intressant att få läsa dina svar och reflektioner<3

nouw.com/louiseedling