Hello

Till er som undrar vafan som händer med min yt;

Det händer inget. Eller det händer saker, men ändå inget. Jag har varit så otroligt nere den senaste tiden. Brysselvloggen rederades från min mac och sedan dess har jag bara varit för låg för att göra nåt nytt. Att jag har varit nere och fått mycket hat samtidigt fått så mycket hat har gjort så att jag har trott att ingen ändå har brytt sig. Det är inte för att jag inte gillar mina vänner och de som stöttar mig, det är bara för att jag är deprimerad och att det ibland kan kännas så. Men nu har jag som sagt insett att det finns så otroligt fina människor där ute som jag e så otroligt tacksam för att få ha i mitt liv.

Så i eftermiddag tänker jag att jag ska redigera en video och sedan försöka filma en om jag orkar.


Ly

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej,

Jag vet att jag en ganska lång tid har sagt att jag är odiagnostiserad i flera olika saker, men nej tydligen är jag inte det. Jag vill inte ta upp alla just nu, men tänkte bara att jag kan hjälpa att reda ut några saker efter det som hände igår.

Igår så var en ganska jävla för djävlig dag. Men iallafall så började den med att jag skulle till bup och sedan ätstörningsenheten. Ni vet, just the normal shit that's happening in my life right now. Iallafall var det det jag trodde ( och det var det också nästan också ). Men iallafall så vet de flesta av er hur tider går till där eller så kan ni tänka er till det. Iallafall så började det med den vanliga skiten. du måste äta... för att.. nånting.

Sen så var ju tiden på bup. Där gick det lite mindre bra. Det hela började helt vanligt (alså typ inget hände) och sedan så kom vi in på ämnet mat ( som fucking vanligt). Där tog de också kort upp ämnet att jag hade diagnostiserats för flera olika saker för kring 4-5 månader sedan och att ingen jäkel hade sagt det. Tack så jäkla mycket.

Jag har liksom gått runt o undrat vafan de e för fel på mig o mått dåligt över det i flera månader medans mina vårdnadshavare har vetat det och "glömt bort" att säga det till. Tack för det. Tack så jäkla mycket.

Sorry för kort o konstigt inlägg men en kan väll säga att jag är lite väl förbannad på några personer just nu

Byeeeee

Likes

Comments

Hej,

Jag har inte varit aktiv på flera veckor nu och det är för att jag inte har mått så jäkla bra. Det har varit av väldigt många olika andra anledningar också, dels pga att jag trodde att ingen brydde sig om vafan jag skrev här. Även om det inte är så många som faktiskt går in och läser här vill jag verkligen tacka er som gör det. NI betyder verkligen allt.

Förut brydde jag mig verkligen inte om denna blogg, jag trodde som sagt ändå att ingen brydde sig om mig eller nåt som jag sa eller va eller gjorde. Men även om jag är i en väldigt deppig period av mitt liv just nu så ser jag att det för första gången finns folk som bryr sig. När jag förut bara försökte vara glad och kanske till och med var det så kanske jag hade fler vänner. Men just under sådanna här perioder så ser jag att det kanske inte är så många. Men jag ser ändå att det finns folk som bryr sig på riktigt. Folk som bryr sig om vad jag säger. Folk som bryr sig om hur jag mår.

Jag vill verkligen inte låta egoistisk i detta inlägg för det är inte ett dugg egoisktiskt att vilja att nån bryr sig om en eller att en kan se att det är folk som gör det. För just i sådannhär perioder så kan det lätt kännas som att ingen bryr sig om en. Just när en ser att personer som en har brytt sig om och som en har trott brytt sig tillbaka inte gör det. Det är just då det är viktigt att se att det finns folk som fakriskt gör det. Så det är inte egoistiskt att göra det, det är bara mänskilgt.

Detta med pepptalk är också så sjut viktigt. SJälvklart betyder en människa kanske inte mer eller bryr sig mer om det bara är fake. Men de gångerna det inte är det så betyder det allt. De gångerna när en vet att en person har tagit sig tiden för att skriva nåt till en. Eller de gångerna någon tar sig tiden att prata med en. De betyder allt. För även om jag e sämst på att svara på pepp kommentarer så tar jag verkligen åt mig. Det betyder nåt. Det gör verkligen det. Att när en är så långt nere som en kan va och då bara får höra eller läsa av en person hur mycket en betyder för det och om en kan känna att det är äkta, så betyder det allt. Just där och då så är det så sjukt viktigt.

Även om vissa inte skriver väldigt långa texter eller tal, så att bara finnas där och ta sig tiden att prata med en när en mår dåligt så betyder det nåt. Jag själv kan i början ha svårt att ta åt mig en komplimang mm men jag tycker verkligen att alla borde bli bättre på att ge och ta emot komplimanger. För det är det som betyder nåt.

Så som avslut så vill jag verkligen säga det klich'e uttrycket, Gå ut o ge en komplimang till någon och våga ta emot en.

Likes

Comments

hej,

Personer som känner mig irl kanske har märkt att jag har varit lite mer typ "borta" eller vad en nu ska kalla det, har typ mest bara stirrat in i ingenstans eller haft panikångest. Och jag tänkte bara skriva lite om dethär eftersom jag egentligen vill vara öppen med min psykiska hälsa.

I förra inlägget så skrev jag typ att allt var skitrondom och att jag inte visste vad som hände. Allt var fuckat och saker hade hänt med mig och en vänn och jag hade typ fuskat upp allt mellan mig o min flickvänn, men vi blev ihop igen och livet gick väll på. Och allt va ba random i mitt liv. Men ven om allt var random och att jag inte ens visste vad som höll på o hända i mitt liv så var det okej. Det är det inte nu. Det är inte okej.

Då så kunde jag drömma mig iväg i en bok, leva i John green's värd eftersom jag inte fattde vad som hände i min egna. Det var som att typ allt kunde hända, för jag visste ju inte ens vad som hände då. Men dagen efter jag skrev det inlägget så visste jag vad som hände och jag kommer aldrig glömma det som hände, även om det är allt jag vill. Även om jag skulle ge allt för att glömma det, eller för att ens kunna glömma det i 1 sekund. För även om alkoholen hjälper så finns minnet kvar innerst inne. Och det kommer det alltid finnas. Även om jag inte vill de. Sen är det väll ba att jag måste leva detta fucked upp liv ett tag till, så tills jag jar lärt mig nåt annat så får väll alkholen o kniven vara mina bästavännee

Fattar inte ett skit, förklarar säkert nån gång vad som hände... byeee

Likes

Comments

hej, ville ba säga att jag fan inte vet som händer just nu. Det har hänt så jävla mkt skit förra veckan, men ändå så sjukt fina saker. o jag blir ba mindfuck av livet.

så just nu så läser jag min väg bort från detta fucked upp liv o tänker ta ledigt från livet o ba drömma mig iväg.

kommer tillbaka när fan jag vill
så ta hand om er så ses vi i john greens o min värd

ps. stack till bibloteket idag, så nu har jag nästan läst ut "looking for alaska", o sen står "let it snow", "will grayson, will grayson" och " the foult in our stars" på tur.

Likes

Comments

Hej,

Ville ba säga att en ny video är uppe nu och att jag kommer att fortsätta med onsdagsvideor nu. Annars så vill jag också ba säga att ni inte ska ta allt i videon, jag är sarcastisc. Ok?

Föresten så jag jag ett utkast på ett inlägg om min "transhistoria" börjar bli klart, så var berädda på ett litet längre o annurluna inlägg snart

ly guys <3

Likes

Comments

Hejsan allihopa
hoppas ni iallafall mår okej.

Själv ligger jag hemme med skitont i magen och en bup tid som väntar, senare på eftermidagen.

Nu när jag har legat här i min säng med kramper i magen har jag hunnit tänka ett tag. Eller snarare sagt ett långt tag. Som ni kanske vet så har jag förmodligen socialfobi och det gör att jag tänker typ 10000 gånger mer på vad alla andra tycker och tänker om mig än vad jag egentligen borde och sen så överanalyserar jag ju allt. Men om vi ser bort från det som händer i sociala sammnhang där jag ofta kan få panikångest, som tex bussen, skolan o stan o så.

Om vi liksom bara tänker på saker som jag trx inte gör pga att jag vet att folk kommer skriva skit till mig eller det blir bättre exempel om vi skriver skit om mig. Eller om jag vet att folk pratar skit om mig. Ett ganska bra exepel är är min gamla skola. För där snackas det JÄVLIGT mycket skit om mig både bland elever och lärare. Anledningen till att jag vet det här är för att typ allt som sägs på den där skolan läcker, asså jag menar att allt du typ säger kommer de flesta få reda på, det är bara en fråga om tiden. Så iallafall får jag också ofta dm's och snaps av folk som vill "informera" mig om vad som händer eller sägs om mig på skolan. Ba en viktig sak, jag har inte frågat de om det, de har ba gjort det. Men iallafall holy shit vad mycket skit både lärare och eler kan snacka om en person som inte ens går på den skolan. Jag visste att de pratar skit om mig, för det har de alltid gjort, men det var ju fan helt brutala saker som vissa lärare sa om min könsidentitet. Liksom vafan har de med den o göra???

Men iallafall saken är att jag har tagit åt mig en del saker och över anslyserat och tänkt ännu mer på vad de egentligen säger om mig o så. Men jag kom på en sak när en av mina bästa vänner sa " får jag fråga vafan det spelar för roll om 100 år?". Och jag tänkte på det ganska länge. Även om 100 år kanske är överdrivet lång tid, men till o med om typ 10 eller till o med 1 år så spelar det ingen som helst roll. Liksom varför ska jag fortsätta må dåligt av de när jag inte ens går på den skolan längre. Varför ska jag ens bry mig. Även om jag tog åt mig sjukt mycket i början eftersom jag vet att vissa som jag trodde va mina vänner i mer än 7 år liksom sa det eller bara står o kollar på, så har jag kommit på att det inte spelar någon roll. Jag behöver inte folk som bara får mig o må skit i mitt liv. Jag behöver inte ens bry mig om de längre, jag behöver ju inte ens se de.

Jag menar inte att hata alla. För om nån vill mig nåt snällt eller vill börja hänga igen så är det ba o dm,a mig o skriva det. Jag har inget emot det. Men allt som jag har hört från personer som går där är hittills ba skit.

Såå bye bye,
I dont need ur shit anymore. cuz idfc

Likes

Comments

så jävla sorry för att jag inte har kunnat bloggat eller göra yt videos, men jag mår ba så jävla sämst just nu. Så ba så att ni vet varför jag kommer ta en kort paus tills jag blir lite mer okej. Sen så måste jag kanske åka in till ätstörningsenheten igen så vi får se hur det blir...

Love u guys o ta hand om er❤

Likes

Comments

Hello

först ska jag bara säga SORRY af att jag inte har bloggat men jag mår helt enkelt inte så jättebra. så nu har vi det överstökat, så kan vi börja med det egentliga inlägget.

Jag måste bara ta upp detta!!!

För det första: Hej alla personer på min förra skola ( rönnbyskolan ). Välkomna till min blogg och youtube. Hoppas ni kommer trivas. Jag vet inte vad ni vill här, men vad det nu är så ville jag ba säga hej. De senaste 7 åren har ni ju inte velat ha nåt med mig o göra, men det är ju kul om ni har tänkt över det hela som hände då lite. Jag vet att inte alla fattar vad jag pratar om, eftersom det mesta hände via socialamedier m.m. Men om ni inte är här för att kommentera massa hat, så är det ok. Det är inte direkt som om jag skulle bry mig. Men ajaaa...

Men en kan ju ändå inte klaga på lite fler prenumeranter och läsare. Så jag vill ju tacka personen som spred allt skit om min blogg och youtube.

Tack

Likes

Comments

Välkomna<3

"Hello först ska jag bara säga SORRY af att jag inte har bloggat men jag mår helt enkelt inte så jättebra. så nu har vi det överstökat, så k…"

Här är min fett icke-binära kropp

"Hej alla underbara personer, jag hoppas att ni iallafall mår okej. Jag har länge tänkt på en sak. Att jag aldrig riktigt har kunnat accepte…"

paus?

"så jävla sorry för att jag inte har kunnat bloggat eller göra yt videos, men jag mår ba så jävla sämst just nu. Så ba så att ni vet varför …"

IDFC anymore

"Hejsan allihopa hoppas ni iallafall mår okej. Själv ligger jag hemme med skitont i magen och en bup tid som väntar, senare på eftermidagen.…"

Börja med youtube (igen?)

"Hej Hoppas att ni alla har haft en underbar helg. Jag har haft en lite längre helg (sjukanmälde mig på fredag) eftersom jag verkligen känne…"

tänk så blir inte allt okej igen?

"Hej, hoppas alla har haft en underbar helg. Det har inte jag... Jag vet inte, allt känns ba så jävla tomt o meningslöst. Jag vet inte varfö…"

Ny video på youtube

"hello, Är så jävla stressad just nu pga av skolan men jag ville ba påminna alla om att det finns en ny video på kanalen och att jag kommer …"

Ny video

"Hej, Ville ba säga att en ny video är uppe nu och att jag kommer att fortsätta med onsdagsvideor nu. Annars så vill jag också ba säga att n…"

Mitt gamla namn

"Hej blöggy, livet går faktiskt helt okej idag, har ganska mycket "vardags ångest" men annars är det okej. Som många äntligen har fattat nu …"

Smink som transsexuell?

"Hej, hoppas att alla underbara ni mår bra, det gör inte jag (men jag skiter i det just nu). Men jag har (som ni kanske har märkt) börjat sm…"

Ja, jag är transexuell men jag tänker fan inte skämmas

"Hej, hoppas att ni mår bra<3 Jag har märkt att må tror att jag skäms för att vara trans eller försöker få mig skämmas över det. Men jag tän…"

vafan händer?

" hej, ville ba säga att jag fan inte vet som händer just nu. Det har hänt så jävla mkt skit förra veckan, men ändå så sjukt fina saker. o j…"

vanlig vecka i mitt liv

"Hej, hoppas ni alla har haft en fin måndag ( om det ens går). Jag vet inte direkt vad jag ska skriva, är stressad as fuck, har så jävligt o…"

WTF HÄNDE???

" hej, Personer som känner mig irl kanske har märkt att jag har varit lite mer typ "borta" eller vad en nu ska kalla det, har typ mest bara …"

Ja! Jag väljer att vara öppen med min psykiska ohälsa och självskadebeteende m.m.

"Bara för att jag (och många andra) väljer att vara öppna med att prata om olika typer av psykisk hälsa och ohälsa betyder det inte att det …"

Till alla transpersoner...

"... ni behöver inte vara det som alla anser vara "feminint"eller "maskulint", ni behöver inte tvinga ersjälva att ha på de kläderna som ans…"

Grejen med pepptalk

" Hej, Jag har inte varit aktiv på flera veckor nu och det är för att jag inte har mått så jäkla bra. Det har varit av väldigt många olika a…"

Åka och bada med klassen som transsexuell... är inte så jävla kul

"Ja, som det står i titeln så skulle hela typ hela elevrådet och alla som var med på årsmötet åka och bada på kokpunkten sedan (ett äventyrs…"

Diagnoser

" Hej, Jag vet att jag en ganska lång tid har sagt att jag är odiagnostiserad i flera olika saker, men nej tydligen är jag inte det. Jag vil…"

Att vilja skada sig själv....

".. är något som jag har velat göra länge och har gjort det för länge nu. Så jag tänkte skriva lite om det. Dels för att jag själv har känt/…"

Youtube?

" Hello Till er som undrar vafan som händer med min yt; Det händer inget. Eller det händer saker, men ändå inget. Jag har varit så otroligt …"

Jag är inte kille bara för att jag inte är tjej

"Hej, har så jävla mycket ångest just nu, men har typ vant mig. Men jag tänkte prata lite om att en inte är kille bara för en inte är tjej e…"

Vi måste seriöst prata om detta sjuka hatet nu, det går inte längre. Det har gått för långt!

"Behövde bara ta upp reaktionen på detta inlägg på instagram, för det är helt sjukt vad mycket hat och negativa kommentarer jag fick efteråt…"

Orkar inte ens fejka ett leende längre

"Helt ärligt... vad ska en göra när det inte finns en ändå anledning att leva längre, att gå upp ur sängen, att äta, eller att ens fejka sit…"