HELLLLLO,Jag är tillbaka igen Wooho. Känns som om jag Har skrivit det typ 100 gånger nu,men vill jag något måste jag ta det seriöst,Btw kolla de här Got7 sheet masken 😱 Amazing💙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

OMG! Mama 2016 hålls idag. Jätte jobbigt att ha koll på tiderna men ändå så kul. Såg alla ranking och vet inte om jag är riktigt nöjd. Tycker alla ska få pris vilket är ju svårt hahah. Men att Exo leder i nästan alla hhaha. Men det vissar ju hur mycket Exo-l det finns och supportar. De andra gör ju det också såklart. Men tycker verkligen inte om att Got7 leder i ingen katogeri. TT,de som just släppte Hard Carry (kanske inte just but you get it) Men vet ju inte om allt kommer att hända som ranking. We will see, Everyone Fighting!

Likes

Comments

​Hej im back! Sorry har inte varit så aktiv är för allting blir så mycket så man hinner nästan inte med,dessutom händer det inte så mycket saker haha,men det kommer lite mer idag!

Likes

Comments

​Crayon pop soyul och hots moon hee jun är förlovande,Helt ärligt vet jag inte mycket om hot eller crayon pop bara lite om crayon pop.Men de är kära och  är lyckliga och det är väll bra för de. WISH THEM THE BEST!

Likes

Comments

OMG!! tycker att alla skall lyssna på den här låten,Den är verkligen grym,

Likes

Comments

Exos Chanyeol fyller år idag!!! grattis till den bästa Chanyeol!! birthdaykid

Likes

Comments

Taehyun lämnar kpop gruppen winner. Nu är det ännu en sad yg nyhet, Taehyun lämnar winner. Han var mångas bias så det är ganska sad.Han hade hälsa problem så att lämna var nog bättre för honom.

Likes

Comments

​Nej! mitt favorit kpop girl group har splittras,även om många redan visste om det är det fortfarande chokand.Minzy hade redan lämnat men ville ändå ha bild på henne eftersom det kändes mer 2ne1,jag älskar fire,lollipop,falling in love och m.m blir jobbigt att tänka på att de inte är ett band mer. Thanks2ne1

Likes

Comments

Kpop idoler från andra länder. Skriver inte ner alla finns mera men det här är några.

Japan

. Sana(twice)

. momo (twice)

.mina(twice)

.yuta(nct)


Thailand

. Bambam(got7)

.sorn(clc)

. lisa( blackpink)

.nichkhun(2pm)


Kina

. jackson(got7)

. victoria(F(x)

Fei(miss a)

Lay(exo)

the8(seventeen)

jun(seventeen)usa

. Amber (fx)

.krystal(f(x))

mark(got7)

tiffany(girls generation)

ailee(solo artitst)


Likes

Comments