Vi lyckades ta oss fram hela vägen till Bangkok och Happy Monkey Hostel där vi nu är inkvarterade efter en lååååååång natt/dag. Flyget gick ganska smidigt men ingen av oss fick någon vidare sömn och det var två mycket trötta grabbar som satte sig i taxin mot Bangkoks innerstad. Efter att ha fastnat mitt i den thailändska morgontrafiken och kört virrvarv runt i området där vårt hostel låg kom vi till slut fram och kunde lämna vår packning.

Då ingen av oss kunde Bangkok sedan tidigare tog vi oss en promenad runt i området och vi hamnade till slut mitt i city med alla tuktuks och shoppingcenter. Vi kände att vi skulle ta det lugnt under dagen och strosa runt och lära känna staden.

Efter några timmars promenerande och lite mat bestämde vi oss för att ta en båt ut på floden som rinner genom Bangkok. Vi tog verkligen den första, bästa och man kan lugnt säga att den båten var mer som en skolbuss på vatten än en sightseeingbåt. Men vad gör det när vi fick komma ut långt ut i förorter och verkligen se hur det ser ut i Bangkok. Allt är verkligen inte glitter och glamour, men det hade vi inte förväntat oss heller!

Efter en lång dag ligger vi nu helt utslagna i våra sängar och bara väntar på att få sova och upptäcka nya saker imorgon!!!

Likes

Comments