Vi var på utflykt och tittade på mangroove täsk och badade på en sandbank...

Och vi hängde på standen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag visar er lite bilder från senaste tiderna,

När pyttis kom..

Maran..

Kusten..

Back in najjan..

Hälsningar Charls

Likes

Comments

Bakar 250 hjärtan till Lucia på Tisdag & lite till bara för att.

  • 885 Readers

Likes

Comments

Liddag på Italienska restaurangen Mambo Italia 👌🏿 mumsiga zuccini fries och en annan massa goda grejer. Vidare drog vi för att för Muttis men saker blir inte alltid som planerat tillslut var vi alla iallafall på skolan med vissa glada och andra ledsna miner. 😃😟

Likes

Comments

Yoyoyo vintern är snart här så vi äter upp oss för kylan. Nej vänta jag ska inte till sverige.. Okej då äter jag väll bara upp mig då. Men som jullan säger mer hull bättre knull. Ursäkta språket pappa.

Okej nu ska jag gå upp och ta dagen med storm Hejsvejs lingon

Likes

Comments

I helgen var det julmarknad på skolan, alla elever förutom jag & 20 andra var på Amboseli (ett safari). Så skolan var under lördag dag fyllt med en massa andra folk som handlade på markanden. De va lite svenskt godis och marabou för 80 svenska, klassiska julsaker så det var ju trevligt.

Alexander och Nur sålde sina uf produkter. Nur sålde Thisor teckande av barnen på love school så gick pengarna det till.

Alexander sålde de här arbanden som de hade i sammarbete med Walewale som är ett ungdoms center. "Fight Poverty"

På kvällen hade vi alla som var hemma julmus. Marie hade fixat jättefina pyssel ting som vi satt och fixade med. Jag var i sån julspirit ville bara mys & titta film men slutade med att jag gick ut och hade det sjukt kulb!! 😊😊💃🏽👯👫👬👭

Fick myggbett i ansiktet..hehehihohihoihhuhi

I söndags kväll var det pepparkaks bak med degen mammis hade skickat ill mig, sååå god var den!
Vi gjorde allt från ananaser till zebror & krokodiler.

☃Godjul ☃

Likes

Comments

Solen höll kvar sig ett tag igår, efter skolan hade vi nån timma innan fotbollen då passade jag & nicole att njuta av solen och läsa vår engelska bok; Desert Flower. Ni som inte läst den gör det. Riktigt spännande jag blir helt indragen av den det är en sann historia men det går inte att förstå för den är så overklig. Bra bok iallafall.

Vidare till fotbollen har vi nu fått en tränare som heter Dumbo vi var på Impala och tränade, tycker det var riktigt rolig träning. Vi spelade i kvälls solen så det var riktigt fint och jag tror jag fått lite färg😁!

För några dagar sedan var det demonstrationer i downtown om att kvinnor ska få klä sig i vad de vill, igår var det demonstrationer i vår del av staden mot detta..?!? Att ifall kvinnor får klä sig i vad de vill kan de lika gärna gå nakna tyckte vissa män. Mer om detta kan ni läsa på internet eller på inlägget under Blenda skrev om detta i som Instagram text. Detta gjorde att vi fick chilla lite på impala & vänta på att demonstrationerna var över innan vi kunde gå tillbaka till skolan.

Efter middagen hade solen gått ned och åskan satte igång det är verkligen crazy rain här men de mysigt på kvällen. Förutom att allt luktar fult vilket är lite mindre mysigt.

💁🏼🐷🐽🌺🌸💐Fin vägg på Impala🌷🍑🍥🍧🎟🎀💕💞💓💟💝💖💖💗

  • 1145 Readers

Likes

Comments

För 2 veckor sedan spreds en video där en Kenyans kvinna blir omringad av ett flertal män som sliter av henne kläderna, mitt på dagen, vid en busstation på en av Nairobis gator. Kvinnan var klädd i en röd, kort, (enligt mig skit snygg), klänning. Detta ansåg en grupp män vara så pass provocerande att de tog sig rätten att slita av henne kläderna med motivationen ”hon ville ändå visa vad hon hade under”. Efter att denna händelse fick spridning på internet startades hashtagen #mydressmychoice och förra veckan pågick demonstrationer för att stötta den Kenyanska kvinnan som blivit påhoppad. Detta har nu fått en enorm motståndsrörelse (SÅKLArT) vilket gjort att ytligare kvinnor blivit attackerad och fått sina kläder avslitna, och inte nog med det så har vilda demonstrationer mot #mydressmychoice fyllt gatorna i de området jag bor i vilket gjort att vi på SSN var instänga på skolområdet. CRAAZYY BANANAS ellerhur!!!! Med detta inlägg vill jag meddela mina kära vänner att jag startat ett företaget P. Power som tillsammans med kvinnorättsoragnisationen WEL (Womens Empowerment Link) kommer arbeta för att stärka kvinnor i Kenya. Jag kommer sälja T-shirts och jeans jackor med trycket ”PUSSYPOWER” yeahyee! Om ni vill följa min resa och stötta utsatta kvinnor i Kenya tycker jag ni ska börja följa …. och köpa några T_shirts. .

Blenda har ett grymt uf som ni kan läsa lite om här & se mer om på hennes instagram:http://instagram.com/p.power_nbi_sthlm


💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

  • 1151 Readers

Likes

Comments

Mango & Popcorn till frulle me Julle 👅

Idag tittar solen fram, riktig energiboost. En lektion sen bli det fotball i våra nya fotbolls kläder 🖐🏾✌🏿️🖖🏿

  • Vardag
  • 1182 Readers

Likes

Comments

Just nu myser Sofie & jag i mitt rum med Jul piano musik, målar i min nya målar bok och dricker lite chai tea. Sofies mamma skickade ned med hennes pappa. Ni vet sånt här chaipulver, går att köpa på espressohouse jag vet inte riktigt vart annars men mums är det iallafall.

Om en timma har vi vår första art lektion. Det är ny period vilket betyder nya aktiviteter, jag valde Art, antar att vi bara ska måla men vi får se. Sen fortsätter jag med fotbollen och nu ska vi börja spela matcher, det ska bli så kul & äntligen ska jag börja på tennisen som pappa velat så länge 😊


Juste när Oliver kom ned hade mammis skickat med lite saker jag längtat efter. 👇👇

💝 In ma package; Fick jag..

1. Efterlängtad jusslinga

2. Mina timberlands till när vi ska göra våra övningsvandringar inför Mt. Kenya innan jul, och Mt Kenya såklart.

3. Min miniräknare

4. Elle, jag lusläser den så har inte hunnit läsa så mycket än men oh vad glad jag blev för den, läser i den och longar efter kläderna jag ser medans jag sitter i samma kläder som jag sov i... heheh. J

5. Några Polly-påsar som jag bett om & ett paket till julia eftersom vi åt upp det hon hade köpt på arlada när hon åkte hit ni vet sånna MEGA paket som finns på arlanda. Det tog då slut ungefär dag..hm..1... hihiih( Nu fick du lite påfyllning iallafall)

6. Sist men inte miiiiiiinst PEPPARKKSDEG!! Oh asså yumyumyum. På söndag (första advent) ska jag baka den

7. Juste fick ett par espandrillos också, hahha dessa köpte jag till Sofie för 3 sommrar sen i mallis när Vidis & jag köpte varsina till CC & Sofie. På nått sätt har Sofie bara aldrig fått sina men nu så. Och de sitter som en smäck! 😉

💝

Likes

Comments