Header

 ey ey, har ej bloggat på ett tag. ENDAST på grund av att min crazy ass mamma tog min mobil i typ 3 dagar vilket gjorde så att jag tappa lusten heeelt utav att blogga i typ ytterligare 3 dagar. Men är tillbaka. 

Ni har inte missat mycket men kan berätta att jag råkade stå i fel hörn och fel tidpunkt med en cigg i handen vilket resulterade till ett jobbigare liv. Måstemåstemåste sluta. Hatar mig själv ibland, jag är fööör jobbig. Tycker synd om mina päron och mina vänner. Justee klippte även av mitt hår utav ilska igår. Som tur var klippte jag bara luggen så nu ser jag ut som en sån scout tjej som säljer kakor och är typ 12 år gammal. Ait skitbra.

Pluggar nu inför två prov som jag ska ha imorgon. Är inte förberedd inför något av dom. Helt ärligt, att gå i skolan i nio år är så jävla ovärt. Sen tre år till på gymnasiet, om man sen vill bli något, ASSÅ VERKLIGEN BLI NÅGOT så måste man gå typ minst 4 år till på universitet. Så jävla ovärt asså, den tanken är i mitt huvud varje gång jag pluggar, pallar shiiii det. 

Hade btw en ball kväll i fredags, blev sönderslagen av samir fans på en club i malmö. Typ värt det, fast nä..

  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft en ganska annorlunda dag haha.. Började med att jag försökte fixa ihop min kära vän Kajsa med min klasskamrat Petter och det slutade med att vi alla gick ut på en fika #matchmaker #wingman. Sen smsa min bror mig om att jag fått ett brev från polisen. Jag sprang då hem med en svidande ångest och tankar av allt dåligt jag gjort under det senaste året. När jag väl kom hem visade det sig att brevet inte ens va mitt.. Nu ska jag gå och lägga min för jag pallar shi leva längre. Är begravd i läxor så i might as well die..  • 177 Readers

Likes

Comments

Weho sista dagen på lovet! Jk, har hemskaste veckorna framför mig. Nationella, prov, inlämningar och en massa skit! Som tur är så har jag även lite roligheter planerade till helgen! Igår var jag på nova med sis och paps, fick med mig ett par byxor bara, sen vid halv tio så drog jag ut med Kajsa så stack vi till oliver där lite annat folk också var. Drog ganska tidigt, va hemma vid halv ett och så decka jag dirr. Ajt ska dra till gymmet med Malin och Kajsa nu men vi ses.
  • 187 Readers

Likes

Comments

Igår sov Kajsa hos mig, när vi vakna på morgonen så spela vi lite cards och kolla på film. Efter det skulle Kajsa in till stan för att köpa päron och byxor, sen träffa vi Ellen en stund. Nu ska jag snart iväg och träffa Kajsi så ska vi ta en liten mysig kvällspromenad!

Köpte en ny jacka btw, mamma och pappa tyckte inte om den lol, va tycker ni? Nej usch ska inte bli sån bloggare som frågar mina läsare om tips (lol vilka läsare?). Ajt vi ses, för mycket text känner jag..

  • 190 Readers

Likes

Comments

Ska börja sälja weed, skiter i. Im broke nigga, im brooooke.Likes

Comments


Hemma från stan nu, vi fick lite cash av pappa så vi käka lite gott. Sen spela vi somsagt kort och nu kollar vi på filmi. Mysiiigt. Planerna för imorgon är oklara men förhoppningsvis mer film och lite plugg. Never gonna happen tho. Måste tipsa om en killer låt till gymmet också, Fööör bra. Helt sinnes hur snygga dom är också!!


Likes

Comments


Har börjat blogga igen cuz Malin told me so, lol va leker jag att det är därför..

Anyway, detta lovet är cp drygt. Har umgåtts med Kajsa inprincip hela lovet, lite twistar här och där men annars har det varit same shit, different day. Har även hunnit hålla vår efterlängtade valentine fest som gick helt åt skogen. Idag har jag sovit ätit och kollat på fiilm, bästabästabästa dagen på lovet. Sen träffa jag kajsi och så köpte jag päron till henne så satt vi och fika osv. Sen lite senare så träffa vi en stund och had some catching up och sen efter det var det gymmet som gällde. Nu ska vi ut med päron och köpa en kortlek och lite käk, pokeeeer night.

Likes

Comments

"Missade första lektionen på grund av att det är fucking fyra minusgrader där ute, lite för sent för snö tycker jag. Såg väldigt hipster/emo ut idag, så lite success på nyårslöftet. Har lovat mig själv att faktiskt klä mig snyggt istället för att bara ta på mig något. Let's see how long that's gonna last.Slutade tidigt men fortfarande sent Var hemma runt fyra och fixade käk och satte på film. Departed ,fyfan va bra film seriöst! älskar och kolla på filmer som är så jävla bra så man typ gråter när dom är slut. Rekommenderar den starkt lol."

Detta var det senaste inlägget jag skrev som inte publicerades för jag orkade helt enkelt inte, så lat är jag. Så lat så jag inte lämnat in 4 uppgifter som är över en månad sena, vissa är till och med över 3 månader sena. Va händer? jag orkar typ inget längre.. Men yolo nu ska jag hinna med allt och alla. Ska bli den personen som gör ALLT!.

Likes

Comments

MEN hej. Drar veckan lite snabbt nu.

Måndag-Torsdag = Rååååå plugg, tror jag var med patte nån dag och sen var det öppet hus på katte!

Fredag- Träffade Ellen på eftermiddan en stund sen orkade jag inte göra något mer .

Lördag- Träffade ebba, vi tog en fika och en promis i stan, lite senare så stack jag hem till inez med the bitches så käka vi go mat och kolla film.

Och idag har jag flyttat in i mitt "nya" rum. Min brysh tvinga mig byta rum med honom så nu måste jag bo i en skolåda typ.. Well well ska sluta böla. Denna veckan har jag ett sinnessjukt prov i NO så måste rå plugga som fan hela veckan ;(

Deuceeees

Likes

Comments