1. Floyd Nilsson

2. Hedda Iveslätt

3. Matilda Jansson

4. Alex Mandery

5. Vera Backman

6. Mira Nilsson Lönn

7. Elliot Wallström

8. Milla Wallström

9. Sara Jansson

10. Devin Eriksson

11. Acke Eriksson

12. Vilmer Bringefors Ackerstedt

13. Hugo Mandery

14. Emil Rengstedt

15. Maja Pustynnik

16. Liv Pustynnik

17. Nelly Sunnanbo

18. Hugo Hansson

19. Noomi Robles

20. Agnes Larsson

Här är placeringen! Glöm inte att vi alla är vinnare. Superbra sprunget!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har verkligen varit superkul att alla ni kom på loppet och vi arrangörer hoppas att ni haft det lika roligt som vi haft! Jättefint att så många av er kom och sa att det var ett bra initiativ och att ni uppskattade det. Gick rundan efter alla hade gått och såg att det var väldigt bra städat. TACK för att ni tänker på miljön och plockar undan efter er!

Vi jobbar som sagt med detta som vårt sommarjobb och har därför haft lite problem hit och dit med att arrangera första upplagan av Balloon Run Nacka men hoppas ändå ni haft er en rolig stund under loppets gång.

Vi vill verkligen be om ursäkt för problemen som uppstod med att hitta till startplatsen, fel samlingstider (för de som anmälde på anmälningssidan) och alldeles för svåra ballonger att blåsa upp. Men vi har såklart lärt oss väldigt mycket om hur man arrangerar lopp och kommer, om det blir fler lopp, göra det ännu bättre.

Dessutom måste vi be om ursäkt för att det inte gick som planerat med tidtagningen. På 600 meters loppet har vi dock lyckats fånga placeringen på film. Resultatlistan publiceras här alldeles strax. Tyvärr har det blivit problem med själva tidtagningen på 1500 meters loppet och vi vet endast de 3 förstas placering och tider. Verkligen ledsen över det!

Vi har lyckats filma alla i 600 meter loppets målgång. Vill ni ha bilder eller målgångsvideo säger ni till så skickar vi över det. Filmerna är inte i superkvalité, men tänker att det kan vara lite kul att ha.

Barnen sprang otroligt bra idag och för dem vill jag bara förmedla att "alla är vinnare". De har verkligen kämpat på ordentligt och det imponerar oss verkligen.


Önskar er en vidare bra sommar!

Med varma hälsningar,

Elin & Alexandra (loppets arrangörer)

Likes

Comments

Hej på er!

Balloon Run Nacka är ett lopp som är både lek och träning på samma gång. Principen går ut på att varje deltagare börjar med en ballong var vid start. Under loppets gång kommer man kunna samla på sig fler färgglada ballonger. Varför vill man göra det då? Jo, vid mål påverkas din sluttid av antalet ballonger du har. Ju fler ballonger, desto bättre tid.

Det finns två alternativ att välja mellan:

Balloon Run Nacka 600 m: Lopp på 600 m. Kostnad 100 kr för barn. Föräldrar springer med kostnadsfritt. Start 14:00.

Balloon Run Nacka 1500 m: Lopp på 1500 m som kostar 120 kr. Föräldrar springer med kostnadsfritt. Start 15:00.


När? 29 juli kl 14:00 eller 15:00 beroende på vilket lopp ni springer (uppvärmning 15 min innan respektive lopp)

Var? Stora Nyckelviken vid Nyckelvikens Herrgård

Hur? Loppet går av stapeln lite nedanför Nyckelvikens herrgård och går sedan längs motionsspåret där. Rundan viker tillbaka till centrala Nyckelviken precis efter avgången till Duvnäs utskog. Det finns ballongstationer att hämta ballonger ifrån. Där gäller det att prioritera ballonger eller löpning. För att avgöra sluttiden krävs en del beräkningar. Resultatet filmas därför och publiceras en tid senare här på bloggen och på Facebook.

Man hämtar ut nummerlapp senast 30 min innan loppets start vid start-och mål området.

Kostnad?

Balloon Run Nacka 600 m: 100 kr för barnen

Balloon Run Nacka 1500 m: 140 kr för barnen

(Föräldrar springer kostnadsfritt på båda loppen.)

20 kr efteranmälningsavgift på respektive lopp.


Anmälan till loppet sker via mittlopp.se på denna länk; http://mittlopp.se/Anmalan/TCVXSMRBLZWJTMTRTF

Sista anmälningsdag för anmälningssidan är 27 juli. Anmäler man sig inte senast den 27:e juli kan vi inte garantera att medaljer, dricka, frukt, diplom och ballonger räcker till eftersom det är svårt att räkna ut hur mycket som ska förberedas av allt. Vi kommer ha plats för ett par efteranmälningar, men det är som sagt ingen garanti att det räcker till alla.

Vid efteranmälan, se inlägget "Begränsat antal platser för efteranmälan".

Kolla gärna in vår Facebook "Balloon Run Nacka". För frågor och andra funderingar mejla balloonrunnacka@gmail.com eller smsa 0703101598. Vi ses i Nyckelviken!


Likes

Comments

ANMÄLAN EJ MÖJLIG PGA LOPPET REDAN VARIT.

Hej!

Kom på att jag inte skrivit hur man anmälde sig. För att underlätta för er finns det därför uppdelat i steg.

1. Klicka på länken http://mittlopp.se/Anmalan/TCVXSMRBLZWJTMTRTF för att komma till sidan på bilden här nedanför.

2. Välj vilket lopp ni vill springa; Balloon Run Nacka 600 m eller Balloon Run Nacka 1500 m.


3. Beroende på vilket lopp du väljer så kommer du till den anmälningssidan.

4. Fyll i uppgifter

5. Tryck på knappen "Spara deltagare" som finns längst ner på anmälningssidan. Om du vill lägga till fler personer på en gång är det bara att göra det. Kom ihåg att det alltid är roligare att springa med familj och kompisar!

6. Betalningen är smidig och man har flera alternativ att välja på, bl.a. Swish och kortköp.

7. Nu är du anmäld och får snart springa loppet!

Är det något ni önskar mer information om är det bara att meddela oss det!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte det var bra för er att veta vilka det var som arrangerade loppet! Vi är två tjejer på 16 år som heter Elin och Alexandra. I sommar jobbar vi med Roligaste Sommarjobbet Nacka som är ett projekt av Nacka Kommun som handlar om att unga ska få prova på att vara entreprenörer och starta eget företag/anordna event. Vi har då valt att arrangera "Balloon Run Nacka". Loppet är kort sagt vårt sommarjobb.

Vår idé till att genomföra just ett sånt här lopp, kommer från att Elin var intresserad av att anordna ett löplopp. Men hon ville att det skulle vara något speciellt med det. En kompis föreslog att man kunde kasta vattenballonger, och med inpiration av det och ett lopp i Malaysia blev det årets "Balloon Run Nacka".

På fritiden är vi intresserade av löpning och att pyssla med små saker. Båda är väldigt taggade på att få förbereda och genomföra loppet. Vi hoppas såklart att så många som möjligt av er kommer och att det blir superlyckat!

Likes

Comments

Här är kartan över Balloon Run Nacka 600 m. Banan går i majoritet över promenadstråk i Nyckelviken och består av både terräng och grus. Breda vägar och lätt framkomlighet.

Och här ovan är kartan för det 1500 m långa loppet. Här är det mer backar och därför jobbigare att springa. Banan består mest av grus men även lite terräng.

Likes

Comments

Här finns vägbeskrivning tagen med Google Maps till Nyckelvikens Herrgård från Nacka Forum. Den övre är med bil och den undre med promenad.

Längs vägen in till Nyckelvikens Herrgård finns flera parkeringsområden, så parkeringen ska inte vara något problem. Ett tips kan dock vara att parkera så långt in som möjligt (så man slipper gå så jättelångt till Herrgården). Efter man parkerat går man längs bilvägen, den bredaste vägen där, tills man kommer fram till Stora Nyckelviken. Där kommer vidare skyltar, ballonger och beskrivningar finnas.

Likes

Comments

Hej hej!

Som många av er säkert vet har vi en Facebooksida och evenemang för Balloon Run Nacka. Där får ni gärna gå in och följa så få ni uppdateringar om hur det går med förberedelser, bilder från stället mm. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Loppet går genom Nyckelvikens naturreservat. Det perfekta stället för familjen. Där finns skön natur och grillplats. Det är barnvänligt och precis det rätta stället för vårt lopp.

Likes

Comments