FORM:Åtsmitande

Nettovikt:2kg

SÄSONG:Sommar

KROPPSFORM:Plusstorlekar, Petite

Visad färg:Elfenben (färgen kan variera beroende på datorskärm)

FÅLL/SLÄP:Svepsläp

MIDJA:Empire

URRINGNING:Juvel

Insydd BH:Ja

ÄRMLÄNGD:Ärmlös

RYGGDETALJER:Dragkedja

Fiskben:Ja

TYG:Chiffong

STIL:Chic och modern, Klassisk och tidlös

VIGSELPLATSER:Strand/destination, Trädgård/utomhus

Helt fodrad:Ja

Fraktvikt:2.48kg


Balklänningar är jättefin, jag beställde efter mina egna mått och det känns verkligen som att den är sydd för mig. Visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag beställde då det är första gången jag använde Light in the Box, det var en chansning. Jag hämtade Balklänningar igår och jag blev så positivt överaskad, tyget känns lyxigt och den är väldigt välsydd, livet ät stadigt och fallet i tyget är väldigt fint. Jag valde färgen Ivory och den känns exklusivt vit, inte så kritvit så att det ser billigt ut men heller inte så att det drar åt cremefärgat. Axelbanden fäster man med en hake i Balklänningar på den höjd som passar en och dessa får man räkna med att nästa fast med ett par stygn, dels s att halen inte syns, dels så att de inte riskerar att släppa. Grymt nöjd, well done!!

Likes

Comments

Onlangs, smiliving.com, een toonaangevende online aanbieder van prom jurken en vrouwen speciale gelegenheid outfits, heeft haar nieuwe collectie van 2015 witte prom jurken onthuld.

wat meer is, alle nieuwe items zijn nu nu verkrijgbaar tegen gereduceerde prijzen, tot 70% korting.

"We zijn blij om onze nieuwe witte avondjurk collectie aan te kondigen. Naast de grote kortingen, is laag transport ook aanwezig. In onze online winkel hebben de laagste prijzen betekenen niet altijd slechte kwaliteit. Alle jurken zijn gemaakt van comfortabele stoffen. Ik heb vertrouwen in onze witte avondjurken, voor De meeste van onze producten zijn populair bij klanten over de hele wereld. Ik denk dat alle nieuwe items zal overtreffen verwachtingen van de klant, "sales manager van het bedrijf zegt.

die smiliving.com is bekend in feite voor hun modieuze prom en avondjurken.

OM smiliving.com Balklänningar

smiliving.com is een toonaangevende online winkel van goedkope speciale gelegenheid jurken;

voor meer informatie over zijn modieuze outfits, kunt u terecht op

Likes

Comments