Kokosflarn med nutella cream cheese frosting

Kokosflarn är en riktig höjdare, och går hem hos gamla som unga, denna har jag dubblat och fyllt med Nutella cream cheese, jag behöver nog inte säga mer, den talar för sig själv.

Detta behöver du

50 g Smör

1 dl Strösocker

3 dl Kokos

1 msk Vetemjöl

1/2 tsk Bakpulver

1 Ägg

Zest från en lime

Nutella cream cheese frosting

50 g Smör, rumsvarmt

150 g Färskost

2 dl Nutella

1,5 dl Florsocker

Så här gör du:

1. Vispa ihop ingredienserna till nutellafrostingen till en jämn smet, ställ i kyl

2. Sätt ugnen på 175 grader

3. Smält smöret i kastrull, ta av från plattan och rör ner socker, kokos och mjöl blandat med bakpulver, rör därefter ner ägget

4. Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper, inte för tätt då de flyter ut

5. Grädda mitt i ugnen i 7-8 minuter, låt svalna på galler med bakplåtspapper

6. Spritsa eller klicka nutellafrosting på hälften av flarnen och sätt ihop


  • Flarn

Gillar

Kommentarer