Full rulle hela dagen

Go' kväll på er!
Idag har jag haft fullt upp hela dagen, från tidig morgon tills nu. Har därför fotat en hel del idag, för att göra ett "min dag i bilder"-inlägg åt er. Har dock glömt bort lite saker under dagen, men har bilder från det roligaste ändå.

Dagen började vid 06.30 för min del idag och bland det första jag gjorde var att halka så jag vred till mitt knä och fot. Det värsta var att det hände inomhus, hur klantig får man vara liksom..? Så när den vänstra bilden togs hade jag ont i hela högra benet, jag var väldigt hungrig och så blåste det så jag frös jättemycket. Men det var okej för jag skulle till stan för att träffa Jenna.

Väl på stan gick vi till Espresso House för att äta lite god frukost. Dessutom hade Jenna med sig lilla Buster, vilket alltid är ett plus hehe. Vi satt där i ungefär två timmar innan det var dags att röra på sig igen.

Om ni undrar vad jag åt till frukost så var det scones med Nutella och sylt, apelsinjuice och en chai latte. Inte den mest näringsrika frukosten, men ack så gott.

När jag och Jenna hade skiljts åt så stannade jag kvar på stan ett tag då jag hade lite ärenden att uträtta. Sedan passade jag på att plugga lite på Waynes Coffee, då det kändes meningslöst att åka hem innan jag skulle till skolan vid 13. Hade även tid att kika lite i butiker och hittade dessa två tröjor på New Yorker, så snygga och så bekväma!

Det är tyvärr nu jag blev lite sämre på att ta bilder idag. Jag kom till skolan en stund innan 13, så det var då jag tog naturbilderna ni har sett i inlägget. Efter föreläsningen var det tvättstuga som stod på schemat för min del. Efter det har jag bara pluggat lite till, ätit middag och nu sitter jag här. Så tyvärr blev det lite mindre bilder mot slutet av dagen, men jag hoppas ni förlåter mig ändå.

Hoppas ni gillar denna typ av inlägg och att ni vill att jag fortsätter med detta någon gång ibland. Jag tyckte det var ett väldigt roligt sätt att blogga om min vardag på, eftersom det blir mer visuellt än vad det blir i vanliga fall.

  • 2018

Gillar

Kommentarer

wordlycornerblog
wordlycornerblog,
tycker såna här inlägg är superroliga att läsa (och titta på haha) 💕
nouw.com/wordlycornerblog
BakomKameran
BakomKameran,
Åh så bra! 😘
nouw.com/bakomkameran
IP: 74.91.20.162