Ett nytt kapitel

Hej på er och trevlig söndag!
Som jag skrev i slutet av 30 dagars-utmaningen så har jag lite planer för bloggen, vilket är något jag har jobbat med sedan dess. Nu är det dags för mig att berätta för er om dessa planer. Dock är det inte direkt planer för just denna blogg, utan jag har valt att göra en ny. Detta är något jag har funderat på ett tag då jag vill satsa mer på bloggandet och försöka hitta min egna nisch lite mer, vilket är något jag helst inte gör på denna blogg. Anledningen är så simpel som att jag sedan augusti 2013 har bloggat regelbundet i perioder, medan det ibland har stått tomt i flera veckor - eller till och med månader. Från början var denna blogg dessutom till för att endast dela med mig av bilder men under årens gång så har den tappat sin nisch lite och blivit ganska blandad, jag har mer haft denna blogg som ett sätt för mig att komma ihåg allt jag gör. Det är absolut inget fel med att det har blivit såhär och jag ångrar det inte, men nu vill jag satsa mer på bloggandet än vad jag har gjort hittills och vill på så vis börja om. Jag hade lika gärna kunnat ta bort alla blogginlägg på denna blogg och börjat om, men jag vill ändå ha kvar alla tidigare inlägg så jag kan gå tillbaka ibland och kolla på detta vilket faktiskt är något jag har gjort lite då och då med den bloggen jag hade innan denna.

Därför kände jag att det var dags för mig att lämna denna blogg bakom mig, vilket faktiskt är jobbigare än vad jag trodde. Känns som att jag verkligen lämnar mitt tonårsjag bakom mig i och med detta byte, för denna blogg har jag trots allt haft sedan jag var 17 år gammal och man har kunnat se mig utvecklas som människa under den tiden. I denna blogg har jag dokumenterat två år av min gymnasietid, min student, den dagen då jag valde att flytta till en ny stad, min universitetstid och min flytt utomlands. Det är anledningen till varför jag tänker ha kvar bloggen, för att kunna gå in och kolla tillbaka på allt detta i framtiden.

Jag hoppas att ni vill hänga med mig till min nya blogg (klicka här för att komma till den) och följa med mig på nya äventyr här i livet, så som den resterande tiden av min tid som universitetsstudent och vart än livet tar mig efter det.

Tack för dessa 4 1/2 år, vi ses på den nya bloggen!

  • 2018

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2fa4::2